Kertaa yo-kokeisiin
Blogi

Parhaat vinkit yo-kokeisiin kertaamiseen kesällä

Uutiset

Ota Preppaaja avuksesi – uusi tapa harjoitella yo-kirjoituksiin!

Uutiset

Studeo käynnisti yhteiskunnallisen kampanjan, jossa kerätään ilonpalautusideoita lukiolaisten hyvinvointiin

Kertaa omaan tahtiin
Studeo tukee oppimista

Omalla tyylillä tuloksiin

Jokainen oppii parhaiten omalla yksilöllisellä tavallaan. Studeon oppimateriaalit tarjoavat monipuoliset sisällöt ja työkalut, joiden avulla oppiminen sujuu entistä joustavammin. Miten opiskelijat kokevat Studeon oppimateriaaleilla opiskelemisen?

Opiskelijoiden ajatuksia Studeosta

Kaikki opiskeluun tarvittava helposti yhdessä paikassa

Valitse opetussisältöjen rinnalle joko tehtävät, muistiinpanot, itsearviointi, keskustelut, lukukohtaiset tavoitteet tai sanastot.  Kaikki nämä saat avattua myös koko näytön tilaan, jotta opiskelu on mahdollisimman sujuvaa. Studeon oppimateriaaleissa on kaikki helposti saatavana samalla alustalla.

Muistiinpanot aina tallessa oppimateriaalien yhteydessä

Poimi keskeiset asiat talteen merkintätyökalulla  eri värein ja tee merkintään lisäyksiä. Avaa rinnalle muistiinpanot, johon voit liittää muun muassa kuvia, linkkejä tai matemaattisia kaavoja. Muistiinpanot ja merkinnät tallentuvat automaattisesti samaan paikkaan tarkasteltavaksi missä ja milloin tahansa.

Kuuntele oppimateriaalien tekstit tai lataa oppimateriaali koneellesi

Oppimateriaalien sisällöt on kuunneltavissa. Saat myös korostuksen kuunneltavaan tekstikohtaan niin halutessasi. Lukunopeutta tai korostusväriä voit muuttaa vapaasti. Lukemista helpottava kohdistin ja suurennettava tekstitila ovat myös käytössäsi. Oppimateriaaleista löydät valmiit yhteenvedot keskeisistä asioista tai voit halutessasi tulostaa sisällöt PDF-versioista. Offline-ominaisuus huolehtii siitä, että keskeneräiset tehtävät tai muistiinpanot eivät katoa, jos verkko pätkii.

Seuraa edistymistäsi yhdestä näkymästä

Studeo kerryttää tietoa omasta osaamisestasi. Näet onko sinulla tekemättömiä tehtäviä ja miten olet onnistunut tehtävissä tai kokeissa. Arviointinäkymästäsi näet myös missä taidoissa olet kehittynyt ja oletko saanut opettajalta ohjaavaa palautetta tehtävistä. Tarvittaessa voit pyytää opettajaasi aktivoimaan uudelleen vastaamisen haluamiisi tehtäviin, jotta voit korjata lähettämääsi vastausta. Studeon myötä oppimisestasi tulee siis entistä näkyvämpää ja tavoitteellisempaa.

Tukea Studeon käyttöön löydät opiskelijan ohjekeskuksesta

Mikäli tarvitset tukea alustan ominaisuuksien käyttöön, sukella ohjekeskukseen oppimateriaalin viereltä. Ohjekeskuksesta löydät kätevästi sinua askarruttavaan aiheeseen liittyvän artikkelin ja onnistut varmasti löytämään etsimäsi toiminnon Studeon alustalla. 

Vinkkejä opiskeluun

Opiskeluvinkkejä: Muistiinpanojen, alleviivausten ja merkintöjen tekeminen
Opiskeluvinkkejä: Oman osaamisen seuraaminen
Opiskeluvinkkejä: Miten helpotat lukemista
Oppimateriaalit

Tarjolla jo yli 180 laadukasta ja monipuolista lukion kurssia!

Studeon oppimateriaaleissa pedagogisuus, opetussuunnitelman mukaiset sisällöt ja teknologian hyödyt yhdistyvät uudella tavalla.

BLOGI

Vinkkejä sähköiseen opiskeluun

Uusi kouluvuosi on taas alkanut. Yhä useampi opiskelija saa käyttöönsä digitaaliset välineet ja opiskelevat digitaalisia sisältöjä hyödyntäen. Kouluissa ollaankin siirtymässä vahvemmin hyödyntämään ja  harjoittelemaan niitä...