Kertaa yo-kokeisiin

Mitä saa 42,5 eurolla? Kaiken.

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille oppimateriaaleittain. Nyt tarjoamme myös kaikki yläkoulun oppimateriaalit sisältävän pakettilisenssin sekä yhden oppiaineen kaikki materiaalit sisältävän vuosilisenssin!

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille oppimateriaaleittain. Nyt tarjoamme myös kaikki yläkoulun oppimateriaalit sisältävän pakettilisenssin sekä yhden oppiaineen kaikki materiaalit sisältävän vuosilisenssin!

Säästöä ja joustoa pakettilisenssillä

Studeon yläkoulun pakettilisenssi antaa oppilaille vapaan käyttöoikeuden kaikkiin Studeon yläkoulun oppimateriaaleihin yhden lukuvuoden ajaksi. Käyttöoikeus materiaaleihin jatkuu katkotta seuraavana lukuvuonna, kun koulu hankkii oppilaille uudet pakettilisenssit.

Kiinnostuitko? Lähetä viesti osoitteeseen [email protected]. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää pakettilisenssistä!

Pakettilisenssi
42,5 €
  • alv. 0 %
  • käyttöoikeus kaikkiin yläkoulun oppimateriaaleihin
  • per oppilas
  • per lukuvuosi

Rakenna oma oppiainekokonaisuus vuosilisenssillä

Studeon oppiainekohtaisella vuosilisenssillä saat oppilaillesi käyttöön kaikki Studeon tietyn oppiaineen oppimateriaalit yhden lukuvuoden ajaksi. Käyttöoikeus materiaaleihin jatkuu katkotta seuraavana lukuvuonna, kun koulu hankkii oppilaille uudet lisenssit. Vuosilisenssin avulla pystyt rakentamaan Studeon oppimateriaaleista omaa paikallista opetussuunnitelmaa vastaavan kokonaisuuden ja käymään opetussisällöt vaivattomasti läpi juuri tarvittavassa järjestyksessä.

5 €

oppilaanohjauksen vuosilisenssi (alv. 0 %)

8 €

terveystiedon vuosilisenssi (alv. 0 %)

9,5 €

fysiikan, historian ja yhteiskuntaopin, kemian, maantiedon, matematiikan, ranskan, uskonnon ja äidinkielen ja kirjallisuuden vuosilisenssit (alv. 0 %)

14 €

englannin ja ruotsin vuosilisenssit (alv. 0 %)

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Kaikkien Studeon yksittäin ostettujen oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden materiaaliin. Oppiaineesta riippuen oppimateriaali on tarjolla pienempinä, esimerkiksi yhden vuosiluokan sisällöt kattavana tuotteena, tai isompina, koko yläkoulun sisällöt kattavina teoksina.

Ohessa on esimerkkejä yläkoulun oppimateriaalien hinnoista. Yksityiskohtaiset hintatiedot löydät hinnastosta.

TUTUSTU HINNASTOON
3,2 €

matematiikan oppimateriaalit (alv. 0 %)

9 €

fysiikan, historian, kemian, kuvataiteen, maantiedon, ranskan, uskonnon, yhteiskuntaopin ja äidinkielen ja kirjallisuuden oppimateriaalit (alv. 0 %)

12,5 €

oppilaanohjauksen oppimateriaalit (alv. 0 %)

13,5 €

englannin oppimateriaalit (alv. 0 %)

23 €

terveystiedon oppimateriaalit (alv. 0 %)

41 €

ruotsin oppimateriaalit (alv. 0 %)

Luo ryhmällesi sopivia opintokokonaisuuksia

Studeon alustalla voit yhdistää valitsemistasi oppimateriaaleista sinun tarpeisiisi sopivia kokonaisuuksia. Valitse opintokokonaisuuksiin haluamasi sisällöt ja muuta vapaasti niiden järjestystä. Voit järjestellä myös yksittäisen materiaalin sisällysluetteloa juuri niin kuin haluat. Oman sisällön lisääminen onnistuu helposti lukukohtaisesti. Studeon vuosilisenssin ja pakettilisenssin avulla opintokonaisuuksien rakentaminen on joustavaa myös lisenssien hankinnan kannalta!

Tilaa jälleenmyyjältä tai suoraan Studeolta

Oppilaitokset ja kunnat voivat tilata Studeon oppimateriaalit, vuosilisenssit ja pakettilisenssin suoraan Studeolta tai jälleenmyyntikanavien, Kirjavälityksen tai Kirjastopalvelun kautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected], jos haluat tietää lisää eri tilaustavoista.

Opettajalle ilmainen

Studeon käyttäminen on opettajalle ilmaista. Studeolla vain oppilaiden oppimateriaalilisenssit maksavat. Rekisteröimällä itsellesi omat opettajan tunnukset pääset vapaasti tutustumaan kaikkiin julkaistuihin oppimateriaaleihin.

Kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut tulevat opettajan käyttöön ilman lisämaksua myös yksittäin ostettujen oppimateriaalien mukana.

Kysymyksiä ja vastauksia – hinnoittelu ja tilaaminen

Miten vuosilisenssi ja pakettilisenssi toimivat?

Oppilaalle hankitaan lisenssi aina lukuvuosi kerrallaan. Pakettilisenssi tarjoaa oppilaalle vapaan pääsyn kaikkiin Studeon yläkoulun oppimateriaaleihin yhden lukuvuoden ajaksi. Vuosilisenssi tarjoaa oppilaalle vapaan pääsyn kaikkiin tietyn oppiaineen oppimateriaaleihin yhden lukuvuoden ajaksi. Käyttöoikeus kaikkiin oppimateriaaleihin ja omiin merkintöihin jatkuu oppilaalla katkotta seuraavana lukuvuonna, kun koulu hankkii opiskelijoille uudet vastaavat lisenssit myös seuraavalle lukuvuodelle.

Kuinka pitkän käyttöoikeuden oppilas saa materiaaliin, jos oppimateriaalit hankitaan yksittäin?

Kun oppimateriaalit hankitaan oppilaille yksittäin, oppilaat saavat kaikkiin oppimateriaaleihin viiden vuoden käyttöoikeuden.

Voiko lisenssejä siirtää oppilaalta toiselle?

Lisenssit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää oppilaalta toiselle kuin poikkeustapauksissa. Jos oppilas on ehtinyt aktivoida lisenssin muttei ole vielä käyttänyt materiaalia ennen kuin siirtyy uuteen kouluun, lisenssi voidaan vapauttaa muiden oppilaiden käyttöön. Tällaisessa tilanteessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected].

Lataa lisää