Kertaa yo-kokeisiin

Tilaa

Voit tilata Studeon oppimateriaalit suoraan Studeolta, Storian (ent. Kirjavälitys), Kirjastopalvelun Kouluaarre-palvelusta tai Edustoresta.

Studeon oppimateriaalilisenssit ovat voimassa viisi vuotta. Lisenssit eivät vanhene. Jos lisenssejä jää käyttämättä, ne voi ottaa käyttöön esimerkiksi seuraavana lukuvuonna.

Oletko kiinnostunut tilaamaan koulusi tai kuntasi kaikille oppilaille oppimateriaalit edullisena pakettilisenssinä? Ota yhteyttä myyntiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin teemme tarjouksen!

Tilaa oppimateriaalit suoraan Studeolta

Oppimateriaalit tilataan täyttämällä tilauslomake, jonka saat auki alla olevasta painikkeesta. Ensimmäisessä vaiheessa täytät yhteystietosi ja oppilaitoksen laskutustiedot. Toisessa vaiheessa valitset haluamasi oppimateriaalit ja ilmoitat tarvittavien oppilaslisenssien määrän. Kolmannessa vaiheessa saat yhteenvedon tilauksesta ja pääset vahvistamaan sen. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty. Tämän jälkeen oppilailla on välittömästi lisenssit oppimateriaaleihin käytettävissään.

Tilaa oppimateriaalit Storian (ent. Kirjavälitys) tai kirjastopalvelun kautta

Jos kunnassasi on käytössä Storia (ent. Kirjavälitys) tai Kirjastopalvelun Kouluaarre-hankintakanava, voit tehdä tilauksen myös niiden kautta. Vaikka hankit oppimateriaalit näiden kanavien kautta, otat ne käyttöön samalla tavalla kuin siinä tapauksessa, että hankkisit ne suoraan Studeolta. Kun hankintakanavan kautta tehty tilaus on käsitelty, saat Studeolta sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen oppilailla on välittömästi lisenssit oppimateriaaleihin käytettävissään.

Tilaa oppimateriaalit Edustoresta

Jos kunnassasi on käytössä Edustore-hankintakanava, voit tehdä tilauksen myös sen kautta. Lisää tietoa Edustoresta.