Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Ota Preppaaja avuksesi – uusi tapa harjoitella yo-kirjoituksiin!

Onnistu yo-kirjoituksissa Studeo Preppaajan avulla.

Lukion jännittävin aika, ylioppilaskirjoitukset, on jälleen käsillä. Miten sinä olet aloittanut yo-kokeeseen kertaamisen? Etsitkö vielä kertauskurssia, joka auttaisi sinua saavuttamaan tavoittelemasi arvosanan? Esittelemme sinulle Studeo Preppaajan – parhaan apurisi menestyksekkääseen yo-kertaamiseen! Preppaaja on suunniteltu sinulle, joka haluat kerrata yo-kirjoituksiin tehokkaasti ja itsenäisesti ilman opettajaa. Preppaajalla kertaat juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii!

Mitä Studeo Preppaaja tarjoaa sinulle? 

  1. Tehtävät auttavat kertaamaan keskeiset asiat

Studeo Preppaajassa käytössäsi on alansa parhaimpien opettajien luomat kertausmateriaalit. Preppaajassa on opettajan tekemä tehtäväsuunnitelma, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja keskittymään olennaisiin asioihin. 

  1. Opetusvideoilla opettaja selittää tärkeät kohdat

Studeo Preppaaja kulkee rinnallasi koko kertausmatkan. Materiaaleissa on opettajien laatimat opetusvideot, joiden avulla syvennät opittuja asioita. Videoiden vinkit ja niksit valmistavat sinut kirjoituksiin. Vaikka materiaali on suunniteltu käytettäväksi ilman opetusryhmää, et silti jää yksin – Studeo Preppaaja on kuin henkilökohtainen opettajasi, joka tukee ja kannustaa.

  1. Opiskele omaan tahtiin 

Olipa päiväsi sitten kiireinen tai rauhallinen ja aikaa kertaamiseen vähän tai paljon, Preppaaja mukautuu juuri sinun aikatauluusi. Jokaisessa Preppaajassa on opettajan huolellisesti suunnittelema lukuaikataulu. Voit myös kerrata omaan tahtiin missä ja milloin haluat – täydellistä joustavuutta laadukkailla materiaaleilla! Jos aloitat luku-urakkasi vähän myöhässä, on Preppaaja sinulle täydellinen valinta.

  1. Monipuoliset ja laadukkaat kertauskurssit 

Tarvitsetko apua lukion biologian, englannin, terveystiedon tai historian kertaamiseen? Näissä kaikissa oppiaineissa on Preppaajan kertauskurssi, joka auttaa sinua valmistautumaan yo-kirjoituksiin kattavasti. Julkaisemme syksyyn 2024 mennessä lisää Preppaajan kertauskursseja!

Saat Preppaajan kurssitodistuksen helposti jaettavana linkkinä. Suorituksen antamisesta päättää aina oppilaitos.

Aloita kertaaminen nyt ja koe itsenäisen oppimisen uusi ulottuvuus! Luo tili tai kirjaudu vanhoilla tunnuksillasi Studeoon, ja pääset heti aloittamaan kertaamisen Preppaajalla. Preppaajan avulla olet valmis kohtaamaan yo-kirjoitukset luottavaisin mielin ja yltämään tavoittelemaasi arvosanaan!

Tutustu Studeo Preppaajaan ja aloita matkasi kohti menestystä tästä!