Mitä saa 160 eurolla? Kaiken.

Studeon LOPS 2021 -oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille oppimateriaaleittain.  Nyt tarjoamme myös kaikki LOPS 2021 -oppimateriaalit sisältävän pakettilisenssin!

Studeon LOPS 2021 -oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille oppimateriaaleittain.  Nyt tarjoamme myös kaikki LOPS 2021 -oppimateriaalit sisältävän pakettilisenssin!

Säästöä ja joustoa pakettilisenssillä

Studeon LOPS 2021 -pakettilisenssi antaa opiskelijalle vapaan käyttöoikeuden kaikkiin Studeon lukion LOPS 2021 -oppimateriaaleihin yhden lukuvuoden ajaksi. Käyttöoikeus jatkuu katkotta seuraavana lukuvuonna, kun koulu hankkii opiskelijoille uuden lisenssin. Neljännen vuoden tarjoamme ilmaiseksi! Ota yhteyttä niin kerromme pakettilisenssistä lisää.

Lähetä viesti osoitteeseen [email protected] niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää!

Pakettilisenssi
160 €
  • käyttöoikeus kaikkiin lukion oppimateriaaleihin
  • per opiskelija
  • alv. 0 %
  • per lukuvuosi

Yksittäiset LOPS 2021 -oppimateriaalit alkaen 7 €

Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat opiskelijalle 5 vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, mm. opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut tulevat opettajan käyttöön ilman lisämaksua.

Ohessa esimerkkejä suomenkielisten LOPS 2021 -oppimateriaalien hinnoista.

TUTUSTU HINNASTOON
7 €

Yhden opintopisteen laajuiset oppimateriaalit (alv. 0 %)

14 €

Kahden opintopisteen laajuiset oppimateriaalit (alv. 0 %)

21 €

Kolmen opintopisteen laajuiset oppimateriaalit (alv. 0 %)

10 €

Opinto-ohjauksen ja musiikin oppimateriaalit (alv. 0 %)

Tutustu lukion pakettilisenssiin webinaaritallenteen avulla!

Tilaa jälleenmyyjältä tai suoraan Studeolta

Oppilaitokset ja kunnat voivat tilata Studeon oppimateriaalit ja pakettilisenssin suoraan Studeolta tai jälleenmyyntikanavien, Kirjavälityksen tai Kirjastopalvelun kautta. Ota meihin yhteyttä jos haluat tietää lisää eri tilaustavoista.

Opettajalle ilmainen

Studeon käyttäminen on opettajalle ilmaista. Studeolla vain opiskelijoiden oppimateriaalilisenssit maksavat. Rekisteröimällä itsellesi omat opettajan tunnukset pääsevät vapaasti tutustumaan kaikkiin julkaistuihin oppimateriaaleihin.

Kysymyksiä ja vastauksia – hinnoittelu ja tilaaminen

Miten pakettilisenssi toimii?

Opiskelijalle hankitaan lisenssi aina lukuvuosi kerrallaan. Lisenssi tarjoaa opiskelijalle vapaan pääsyn kaikkiin Studeon lukion oppimateriaaleihin yhden lukuvuoden ajaksi. Käyttöoikeus kaikkiin oppimateriaaleihin ja omiin merkintöihin jatkuu opiskelijoilla katkotta seuraavana lukuvuonna, kun koulu hankkii opiskelijoille uudet lisenssit aina seuraavalle lukuvuodelle.

Miten pakettilisenssi toimii jos opiskelija suorittaa lukion neljässä vuodessa?

Jos opiskelija jatkaa opiskelua lukiossa pidempään kuin kolme vuotta, on opiskelija oikeutettu saamaan pakettilisenssin yhdelle lukuvuodelle ilmaiseksi jos opiskelijalla on ollut pakettilisenssi käytössään kolme vuotta. Näin ollen pakettilisenssin opiskelijakohtainen kokonaiskustannus on sama (480 €, alv. 0%) riippumatta siitä suorittaako opiskelija lukio-opintonsa kolmessa vai neljässä vuodessa.

Kuinka pitkän käyttöoikeuden opiskelija saa materiaaliin, jos oppimateriaalit hankitaan yksittäin?

Kun oppimateriaalit hankitaan opiskelijoille yksittäin, saavat opiskelijat kaikkiin oppimateriaaleihin 5 vuoden käyttöoikeuden. Näin opiskelijalla on aina ajantasainen oppimateriaali käytettävissään ylioppilaskirjoituksiin valmistauduttaessa ilman lisäkustannusta.

Lataa lisää