Käyttöönotto

Tältä sivulta löydät ohjeet siitä, miten opiskelija hankkii oppimateriaalin ja miten opettaja ottaa sen käyttöön opiskelijoiden kanssa.

Opiskelija, näin hankit kurssimateriaalin

1. Rekisteröidy Studeon käyttäjäksi ja kirjaudu sisään.

2. Osta lisenssi opettajan ilmoittamaan kurssiin Studeon verkkokaupasta.

3. Opettaja antaa opiskelijoille kurssin alkaessa liittymisavaimen. Saat kurssin käyttöösi, kun olet maksanut lisenssin ja liittynyt kurssille liittymisavaimella. Tämän pääset tekemään Studeossa sivulta ”Omat kurssini”. Kurssin käyttöoikeus on voimassa viisi vuotta kurssille liittymishetkestä eteenpäin.

Studeon verkkokaupan pääasialliset maksutavat ovat yleisimmät verkkopankit ja luottokortit. Maksun voi suorittaa myös laskulla maksuvälityksen tarjoavan laskutuspalvelun kautta.

 

Opettaja, näin otat kurssin käyttöön opiskelijoidesi kanssa

1. Rekisteröi itsellesi opettajan tunnukset, jos sinulla ei vielä ole niitä.

Käytä rekisteröintiin työsähköpostiasi. Tarkastamme rekisteröinnit ja aktivoimme tunnukset päivittäin. Saat meiltä sähköpostia, kun olemme aktivoineet tunnuksesi. Pääset rekisteröitymään täällä. Opettajalle Studeon käyttäminen ei maksa mitään.

2. Opiskelijat rekisteröivät itselleen tunnukset Studeoon ja ostavat lisenssin oppimateriaaliin verkkokaupasta.

Jos opiskelijoilla on jo tunnukset, he eivät tarvitse uusia. Opiskelijat voivat liittyä samoilla tunnuksilla niin monelle kurssille kuin on tarpeellista. Opiskelijat voivat rekisteröidä itselleen tunnukset täällä. Tämän jälkeen opiskelijat kirjautuvat tunnuksillaan sisään Studeoon ja ostavat oppimateriaalilisenssin itselleen Studeon verkkokaupasta.

Hankkiiko koulunne oppimateriaalit opiskelijoille? Oppilaitos voi tehdä oppimateriaalitilauksen suoraan tilauslomakkeella. Tilauslomakkeen pääsee täyttämään täällä. Jos tilaamiseen liittyen herää kysymyksiä, olkaa yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

3. Luo kurssipohjasta aktiivinen kurssi ja kutsu opiskelijat liittymään kurssillesi.

Kun haluat aloittaa varsinaisen opetuksen, luo valmiista kurssipohjasta aktiivinen kurssi. Saat tällöin kurssillesi liittymisavaimen. Ilmoita opiskelijoillesi liittymisavain, jonka avulla he pääsevät itse liittymään kurssillesi. Tämän jälkeen opetus voi alkaa. Apua kurssin luomiseen löydät ohjevideoista täältä.