Kertaa yo-kokeisiin

Mitä saa 17 eurolla? Kaiken.

Studeon alakoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille oppimateriaaleittain. Nyt tarjoamme myös kaikki alakoulun oppimateriaalit sisältävän pakettilisenssin!

Studeon alakoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille oppimateriaaleittain. Nyt tarjoamme myös kaikki alakoulun oppimateriaalit sisältävän pakettilisenssin!

Säästöä ja joustoa pakettilisenssillä

Studeon alakoulun pakettilisenssi antaa oppilaalle vapaan käyttöoikeuden kaikkiin Studeon alakoulun oppimateriaaleihin yhden lukuvuoden ajaksi. Käyttöoikeus oppimateriaaleihin jatkuu katkotta seuraavana lukuvuonna, kun koulu hankkii oppilaille uudet pakettilisenssit.

Kiinnostuitko? Lähetä viesti osoitteeseen [email protected]. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää pakettilisensseistä!

Pakettilisenssi
17 €
  • alv. 0 %
  • käyttöoikeus kaikkiin alakoulun oppimateriaaleihin
  • per oppilas
  • per lukuvuosi

Yksittäiset alakoulun oppimateriaalit alkaen 9 €

Kaikkien Studeon yksittäin ostettujen oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Oppiaineesta riippuen oppimateriaali on tarjolla pienempinä, esimerkiksi yhden vuosiluokan sisällöt kattavana tuotteena, tai isompina, koko alakoulun sisällöt kattavina teoksina.

Ohessa on esimerkkejä alakoulun oppimateriaalien hinnoista. Yksityiskohtaiset hintatiedot löydät hinnastosta.

TUTUSTU HINNASTOON
9 €

matematiikan, ympäristöopin ja äidinkielen ja kirjallisuuden oppimateriaalit (alv. 0 %)

12,5 €

yhteiskuntaopin oppimateriaali (alv. 0 %)

13,5 €

ruotsin oppimateriaali (alv. 0 %)

14 €

historian oppimateriaali (alv. 0 %)

Luo ryhmällesi sopivia opintokokonaisuuksia

Studeon alustalla voit yhdistää valitsemistasi oppimateriaaleista sinun tarpeisiisi sopivia kokonaisuuksia. Valitse opintokokonaisuuksiin haluamasi sisällöt ja muuta vapaasti niiden järjestystä. Voit järjestellä myös yksittäisen oppimateriaalin sisällysluetteloa juuri niin kuin haluat. Oman sisällön lisääminen onnistuu helposti lukukohtaisesti. Studeon pakettilisenssin avulla opintokonaisuuksien rakentaminen on joustavaa myös lisenssien hankinnan kannalta!

Tilaa jälleenmyyjältä tai suoraan Studeolta

Oppilaitokset ja kunnat voivat tilata Studeon oppimateriaalit, vuosilisenssit ja pakettilisenssin suoraan Studeolta tai jälleenmyyntikanavien, Storian (ent. Kirjavälitys) tai Kirjastopalvelun kautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected], jos haluat tietää lisää eri tilaustavoista.

Opettajalle ilmainen

Studeon käyttäminen on opettajalle ilmaista. Studeolla vain oppilaiden oppimateriaalilisenssit maksavat. Rekisteröimällä itsellesi omat opettajan tunnukset pääset vapaasti tutustumaan kaikkiin julkaistuihin oppimateriaaleihin.

Kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut, tulevat opettajan käyttöön ilman lisämaksua myös yksittäin ostettujen oppimateriaalien mukana.

Kysymyksiä ja vastauksia – hinnoittelu ja tilaaminen

Miten pakettilisenssi toimii?

Oppilaalle hankitaan lisenssi aina lukuvuosi kerrallaan. Pakettilisenssi tarjoaa oppilaalle vapaan pääsyn kaikkiin Studeon alakoulun oppimateriaaleihin yhden lukuvuoden ajaksi.Käyttöoikeus kaikkiin oppimateriaaleihin ja omiin merkintöihin jatkuu oppilaalla katkotta seuraavana lukuvuonna, kun koulu hankkii opiskelijoille uudet lisenssit myös seuraavalle lukuvuodelle.

Kuinka pitkän käyttöoikeuden oppilas saa materiaaliin, jos oppimateriaalit hankitaan yksittäin?

Kun oppimateriaalit hankitaan oppilaille yksittäin, saavat oppilaat kaikkiin oppimateriaaleihin viiden vuoden käyttöoikeuden.

Voiko lisenssejä siirtää oppilaalta toiselle?

Lisenssit ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää oppilaalta toiselle kuin poikkeustapauksissa. Jos oppilas on ehtinyt aktivoida lisenssin muttei ole vielä käyttänyt materiaalia ennen kuin siirtyy uuteen kouluun, lisenssi voidaan vapauttaa muiden oppilaiden käyttöön. Tällaisessa tilanteessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected].

Lataa lisää