Kertaa yo-kokeisiin

Tukenasi oppimisen äärellä

Studeon sähköiset oppimateriaalit ovat täynnä opettamista ja oppimista tukevia ominaisuuksia. Selkeä ja helppokäyttöinen alusta takaa sen, että arjen työskentely on aina sujuvaa. Joko olet käynyt tutustumassa?

Studeon sähköiset oppimateriaalit ovat täynnä opettamista ja oppimista tukevia ominaisuuksia. Selkeä ja helppokäyttöinen alusta takaa sen, että arjen työskentely on aina sujuvaa. Joko olet käynyt tutustumassa?

Ei ylimääräistä vieritystä – sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Valitse sisältöjen rinnalle joko tehtävät, muistiinpanot, sanastot, itsearviointi, keskustelut tai tavoitteet. Opettaja voi valita sisällön viereen myös oppaan, josta löytyy lisävinkkejä opetuksen tueksi. Studeon oppimateriaaleissa on kaikki helposti saatavilla samalla alustalla.

Luo ryhmällesi sopivia opintokokonaisuuksia

Yhdistä valitsemistasi oppimateriaaleista sinun tarpeisiisi sopivia kokonaisuuksia. Valitse opintokokonaisuuksiin haluamasi sisällöt ja muuta vapaasti niiden järjestystä. Myös yksittäisen oppimateriaalin sisällysluetteloa voit järjestellä juuri niin kuin sinä haluat. Oman sisällön lisääminen onnistuu helposti lukukohtaisesti. 

Muistiinpanot aina tallessa oppimateriaalin rinnalla

Poimi keskeiset asiat talteen merkintätyökalulla eri värein ja tee merkintään lisäyksiä. Avaa rinnalle muistio, johon voit liittää muun muassa kuvia, linkkejä tai matemaattisia kaavoja. Muistiinpanot ja merkinnät tallentuvat automaattisesti samaan paikkaan tarkasteltavaksi missä ja milloin tahansa.

Eriyttäminen ja etäopetus ovat entistä sujuvampaa

Kohdista tehtäviä tietyille oppilaille tehtäväksi tiettynä ajankohtana yksittäin tai ryhmissä. Anna opiskelijalle mahdollisuus korjata vastaustaan kerran tai useammin. Tehtävien asetukset monipuolistuvat uudella alustalla helpottamaan opettajan työtä entisestään.

Seuraa opiskelijoiden edistymistä yhdestä näkymästä

Studeo kerryttää tietoa opiskelijoiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät ovat taito- ja tasoluokiteltu, jolloin osaamisen kehittyminen ja oppiminen tulevat entistä näkyvämmiksi. Myös laaja-alaiset taitotavoitteet löytyvät oppimateriaalien sisällöistä.

Teetä kokeet samalla alustalla

Monipuolisen koetoiminnon avulla kokeiden tekeminen on todella helppoa. Valittavissasi on runsaasti valmiita tehtäviä koetehtäväpankissa ja voit laatia niitä helposti myös itse. Poimi mikä tahansa sisältöluvun tehtävä koetehtäväksi ja muokkaa valmista tehtävää tarvittaessa. Kohdista koe vaikkapa yhdelle opiskelijalle tai teetä sama koe usealle ryhmälle. Studeo laskee myös kokeen arvosanan puolestasi. Konetarkisteiset tehtävät tarkistuvat automaattisesti, mikä helpottaa kokeiden tarkistamista huomattavasti.

Kannusta ja ohjaa opiskelijoita monipuolisen palautteen avulla

Nopealla ja helppokäyttöisellä tekstintarkistustyökalulla teet merkintöjä suoraan opiskelijoiden palauttamiin tehtäviin. Voit antaa palautetta myös koko tehtävästä opiskelijakohtaisesti. Konetarkisteisista tehtävistä opiskelija saa aina automaattisesti tiedon osaamisestaan. Käytössäsi on myös useita suoritusmerkkejä tai voit laatia niitä itse palkitaksesi opiskelijoita vaikkapa aktiivisuudesta tai hyvistä oivalluksista. Opiskelijat voivat antaa toisilleen palautetta vertaisarvioitavista tehtävistä anonyymisti tai peukuttamalla toistensa kommentteja keskustelualueella.

Opiskelu onnistuu ilman nettiäkin

Studeon automaattitallennus varmistaa, että myös kaikki kesken olevat muistiinpanot, keskustelut, tehtävät ja kokeet ovat aina tallessa, vaikka nettiyhteys hetkeksi katkeaisikin. Opiskelu onnistuu myös kokonaan ilman verkkoa; opiskelijat ja opettaja voivat halutessaan ladata oppimateriaalin koneelleen, jolloin opiskelu onnistuu paperikirjan tavoin. Tallennetun kirjan tai osia siitä voi myös tulostaa paperille.

Katso webinaaritallenne Studeon alustan esittelystä

Varaa esittely tai tutustu Studeoon tallenteen avulla

Studeon oppimateriaaleihin ja alustaan on helppo tutustua Studeon oppimateriaalien tekijöiden ja tiimin opastuksessa. Teettekö päätöksen tulevasta oppimateriaalista yhdessä kollegoiden kanssa? Varaa aika teille räätälöityyn esittelytilaisuuteen.