Entistäkin käyttäjäystävällisempi

Studeon alusta uudistuu kesällä 2021 entistä monipuolisemmaksi. Tarjoamme aivan uudenlaisia mahdollisuuksia oppimisen ja opettamisen tueksi luotettavuutta unohtamatta. Alustamme on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Nykyisiä toimintoja on kehitetty ja monia toivottuja ominaisuuksia toteutettu.

Studeon alusta uudistuu kesällä 2021 entistä monipuolisemmaksi. Tarjoamme aivan uudenlaisia mahdollisuuksia oppimisen ja opettamisen tueksi luotettavuutta unohtamatta. Alustamme on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Nykyisiä toimintoja on kehitetty ja monia toivottuja ominaisuuksia toteutettu.

Ei ylimääräistä skrollausta – sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Valitse sisältöjen rinnalle joko tehtävät, muistiinpanot, itsearviointi, keskustelut tai tavoitteet. Opettaja voi valita sisällön viereen myös oppaan, josta löytyy lisävinkkejä opetuksen tueksi. Studeon oppimateriaaleissa on kaikki helposti saatavilla samalla alustalla.

Luo ryhmällesi sopivia opintokokonaisuuksia

Yhdistä valitsemistasi oppimateriaaleista sinun tarpeisiisi sopivia kokonaisuuksia. Valitse opintokokonaisuuksiin haluamasi sisällöt ja muuta vapaasti niiden järjestystä. Myös yksittäisen oppimateriaalin sisällysluetteloa voit järjestellä juuri niin kuin sinä haluat. Oman sisällön lisääminen onnistuu helposti lukukohtaisesti. 

Muistiinpanot aina tallessa oppimateriaalin rinnalla

Poimi keskeiset asiat talteen merkintätyökalulla eri värein ja tee merkintään lisäyksiä. Avaa rinnalle muistio, johon voit liittää muun muassa kuvia, linkkejä tai matemaattisia kaavoja. Muistiinpanot ja merkinnät tallentuvat automaattisesti samaan paikkaan tarkasteltavaksi missä ja milloin tahansa.

Eriyttäminen ja etäopetus ovat entistä sujuvampaa

Kohdista tehtäviä tietyille oppilaille tehtäväksi tiettynä ajankohtana yksittäin tai ryhmissä. Anna opiskelijalle mahdollisuus korjata vastaustaan kerran tai useammin. Tehtävien asetukset monipuolistuvat uudella alustalla helpottamaan opettajan työtä entisestään.

Seuraa opiskelijoiden edistymistä yhdestä näkymästä

Studeo kerryttää tietoa opiskelijoiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät ovat taito- ja tasoluokiteltu, jolloin osaamisen kehittyminen ja oppiminen tulevat entistä näkyvämmiksi. Myös laaja-alaiset taitotavoitteet löytyvät oppimateriaalien sisällöistä.

Teetä kokeet samalla alustalla

Monipuolisen koetoiminnon avulla kokeiden tekeminen on todella helppoa. Valittavissasi on runsaasti valmiita tehtäviä ja voit laatia niitä myös itse. Kohdista koe vaikkapa yhdelle opiskelijalle tai teetä sama koe usealle ryhmälle. Studeo laskee myös kokeen arvosanan puolestasi. Uudistuneella tekstintarkistustyökalulla tarkistat avoimet tehtävät tehokkaasti.

Katso webinaaritallenne Studeon uudistuvan alustan esittelystä

Varaa esittely tai osallistu webinaariin

Studeon uusiin oppimateriaaleihin ja uudistuvaan alustaan on helppo tutustua Studeon oppimateriaalien tekijöiden ja tiimin opastuksessa. Teettekö päätöksen tulevasta oppimateriaalista yhdessä kollegoiden kanssa? Varaa aika teille räätälöityyn esittelytilaisuuteen.

Uudet sisällöt - tuttu laatu

Studeo tarjoaa korkealaatuiset sisällöt myös jatkossa. Mukana ovat nyt myös uudet LOPS 2021 -oppimateriaalit.

Tutustu LOPS 2021 -oppimateriaaleihin