Kertaa yo-kokeisiin

Studeo Preppaaja terveystiedon kertauskurssi

Terveystiedon kertausmateriaali auttaa sinua valmistautumaan tehokkaasti ylioppilaskirjoituksiin! Sisältöjen kertaamisen lisäksi materiaali esittelee aiempia ylioppilaskoetehtäviä ja ohjeistaa sinua niiden avulla yo-kokeeseen vastaamiseen. Hyppää Preppaajan kyytiin, ja matka kirjoituksiin alkakoon!

Laadukkaat materiaalit

Materiaaliin on koottu terveystiedon keskeiset sisällöt tekstien, kuvien, taulukoiden sekä interaktiivisten kuvien avulla, ja ne antavat sinulle kattavan tietopohjan yo-kirjoituksiin. Laajan sanaston avulla jumppaat helposti terveystiedon keskeiset käsitteet.

1

Vetävät opetusvideot

Keskeisten sisältöjen kertaamisen tukena ovat opetusvideot, joissa opettaja ohjeistaa myös erilaisiin yo-koetehtäviin vastaamisessa. Runsaat opetusvideot tekevät kertaamisesta viihdyttävämpää.

2

Monipuoliset tehtävät

Pääset testaamaan omaa osaamistasi erilaisten tehtävien avulla. Itsenäisen kertaajan apuna toimivat tehtävien mallivastaukset.

3

8 viikon kertausaikataulu

Kahdeksan viikon selkeä suunnitelma tuo ryhtiä terveystiedon yo-kokeeseen valmistautumiseen. Mutta muista – Preppaajassa olet puikoissa ja voit kerrata aina myös omaan tahtiin.

4

Vanhat yo-koetehtävät

Materiaalin on koottu terveystiedon yo-koetehtävät aihepiireittäin vuodesta 2017 lähtien.

5

Kurssitodistus

Saat Preppaajan kurssitodistuksen helposti jaettavana linkkinä. Suorituksen antamisesta päättää aina oppilaitos.

6

Terveystiedon kertausmateriaalin tekijät: Liisa Anttila, Ranja Koski, Minna Nummenmaa

Kurssin opettaja

Ranja Koskella on noin 15 vuoden kokemus lukion terveystiedon opettamisesta, ja hän on pitänyt lukuisia terveystiedon kertauskursseja. Ranja on myös Studeon lukion terveystiedon oppikirjailija.

“Kaikki tärkeimmät aiheet on selitetty selkeästi havainnollistavien kuvien kera. Saat edetä omaa tahtia ja tehdä asioita, miten itse parhaaksi näet. Studeon terveystiedon Preppaaja antaa erinomaiset valmiudet onnistua terveystiedon yo-kokeessa!”