Kertaa yo-kokeisiin

Studeo Preppaaja biologian kertauskurssi

Biologian kertausmateriaali valmentaa sinut ylioppilaskirjoituksiin! Materiaali kattaa kaikki biologian pakollisten ja syventävien opintojaksojen keskeiset sisällöt. Lisäksi se sisältää runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä. Tämä kertauspaketti siivittää sinut hyvään vireeseen matkalla kohti kirjoituksia!

Laadukkaat materiaalit

Erittäin kokeneiden biologian opettajien laatimat materiaalit antavat hyvän tietopohjan yo-kirjoituksiin. Kertausmateriaalin lopussa on kattava sanasto.

1

Läjäpäin opetusvideoita

Kertauskurssi sisältää 44 opetusvideota, joiden avulla sinun on helppoa ja mielekästä kerrata keskeisimmät asiasisällöt. Videoista on paljon iloa kertaamiseen.

2

Tehtäviä tekemällä kertaat parhaiten

Materiaalissa on runsaasti erityyppisiä, automaattitarkisteisia tehtäviä, joita voit tehdä niin monta kertaa kuin haluat.

3

Vanhat yo-tehtävät

Materiaali sisältää kaikki viime vuosien yo-tehtävät mallivastauksineen.

4

8 viikon kertausaikataulu

Preppaajan opettaja Päivi on laatinut opiskelijaa varten kahdeksan viikon mittaisen kertausaikataulun, joka auttaa sinua jakamaan käytettävissä olevan ajan parhaalla mahdollisella tavalla.

5

Kurssitodistus

Saat Preppaajan kurssitodistuksen helposti jaettavana linkkinä. Suorituksen antamisesta päättää aina oppilaitos.

6

Biologian kertausmateriaalin tekijät: Päivi Mattila, Leena Mäkelä, Hanna-Riitta Rissanen

Kurssin opettaja

Päivi Mattilalla on yli 30 vuoden kokemus biologian opettamisesta lukiossa, valmennuskursseilla ja kesäyliopistossa. Hän on myös yksi Studeon lukion biologian oppikirjailijoista.

“Tässä bilsan paketissa on kaikki, mitä tarvitset! Löydät tästä kaikki lukion bilsan sisällöt ja sen lisäksi satoja tehtäviä. Pitkän opetuskokemukseni perusteella tiedän, että nimenomaan tehtäviä tekemällä opit ja kertaat parhaiten. Se on siis parasta harjoittelua yo-kokeeseen.”