Kertaa yo-kokeisiin

Studeo Preppaaja englannin kertauskurssi

Englannin kertauskurssin avulla saat kerrattua jouhevasti koko lukion englannin oppimäärän tärkeimmät asiat. Pääset tekemään runsaasti monipuolisia tehtäviä ja harjoittelemaan myös vanhoja yo-koetehtäviä. Opettaja ohjaa selitysvideoilla vaikeissa kohdissa. Preppaajalla onnistut!

Runsaasti tehtäviä mallivastauksineen

Alansa parhaat aineenopettajat ovat laatineet valtavan määrän tehtäviä kertaamiseen. Joukossa on myös vanhoja yo-koetehtäviä. Suurin osa tehtävistä on automaattitarkisteisia, joten oikeita vastauksia ei tarvitse jäädä arvailemaan. Materiaalissa on myös lukuisia Quizlet-tehtäviä, jotka tuovat kertaamiseen pelillisiä elementtejä.

1

Kertausaikataululla tavoitteisiin

Preppaajan opettaja on laatinut sinulle kuuden viikon kertausaikataulun, jota noudattamalla pääset itsellesi asettamiin tavoitteisiin. Noudattamalla Preppaajan kuuden viikon aikataulua saat kerrattua englannin kieliopin ja sanaston keskeiset asiat suitsait sukkelaan. Preppaajalla sinun ei tarvitse panikoida edes loppumetreillä.

2

Syvennä osaamistasi selitysvideoiden avulla

Tehtyäsi annetut tehtävät voit katsoa opettajan antamat ohjeet ja ratkaisujen selitykset videoilta. Selitysvideot auttavat sinua varmistumaan, että ymmärrät asian varmasti oikein.

3

Kurssitodistus

Saat Preppaajan kurssitodistuksen helposti jaettavana linkkinä. Suorituksen antamisesta päättää aina oppilaitos.

4

Englannin kertausmateriaalin tekijät: Anna Puhakka, Antti Tiger, Marcus Wallin

Kurssin opettaja

Kati Sinkkonen on englanninopettaja helsinkiläisessä lukiossa. Hän on opettanut lukiolaisia ja valmentanut heitä ylioppilaskirjoituksiiin jo yli 30 vuotta ja tuntee yo-kokeen metkut kuin omat taskunsa.

“Valmistautumista kirjoituksiin ei olisi voitu tehdä tämän helpommaksi. Materiaalia on todella runsaasti, etenemisaikataulu on mietitty valmiiksi ja hankalimmat kohdat selitetty auki. Ihan parasta valmistautumista yo-koetta varten!”