Kertaa yo-kokeisiin

Studeo Preppaaja historian kertauskurssi

Historian kertausmateriaali valmentaa ylioppilaskirjoituksiin. Materiaalin avulla kertaat historian pakolliset ja syventävät opintojaksot sekä treenaat ylioppilaskokeen erilaisia tehtävätyyppejä. Vanhoja yo-tehtäviä käydään läpi Preppaajan vetävillä videoilla – niistä saat parhaat vinkit, niksit ja kikka kolmoset vastaamiseen!

Kertausmateriaali ihan priimaa

Alansa parhaiden aineenopettajien suunnittelemat materiaalit antavat kattavan tietopohjan yo-kirjoituksiin. Videoiden lisäksi materiaali sisältää erilaisten yo-koetehtävien vastausmalleja. Mallien avulla opit, miten yo-kirjoituksissa vastausta kannattaa lähteä rakentamaan.

1

Kertaa 8 viikossa tai omaan tahtiin

Kahdeksan viikon tarkkaan suunniteltu lukuaikataulu auttaa kertaamaan kaiken oleellisen napakassa ajassa. Halutessasi voit kerrata myös omaan tyyliin ja tahtiin. Ja eikä tässä vielä kaikki – voit silmäillä omaa edistymistäsi aina niin pätevän arviointityökalun avulla.

2

Vinkkejä videoista

Jokaisen viikon opiskelun tueksi on yksi tai useampi video, jossa käydään läpi kerrattavan viikon keskeiset asiat. Lisäksi jokaiselle viikolle on huolella valittuja tehtäviä, joita tekemällä saat vahvistettua osaamistasi.

3

Hyödynnä muistiinpanotyökalua

Muistiinpanotyökalu on omaa luokkaansa! Voit lisätä muistiinpanoihin valokuvia vihkoon tekemistäsi merkinnöistä – kätevää, eikö vain.

4

Kurssitodistus

Saat Preppaajan kurssitodistuksen helposti jaettavana linkkinä. Suorituksen antamisesta päättää aina oppilaitos.

5

Historian kertausmateriaalin tekijät: Mikko Asiainen, Anne Mattsson, Antero Tarkki, Niina Väntänen

Kurssin opettaja

Niina Väntänen on historian ja yhteiskuntaopin opettaja Kallion lukiossa Helsingissä, ja hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kertauskurssien opettamisesta. Niina on myös Studeon oppikirjailija.

“Nyt voit kerrata itsenäisesti omaan tahtiin, mutta saat silti samat ohjeet kuin lähikurssillakin! Opastan sinua videoilla keskeisten sisältöjen ja käsitteiden hallinnassa, lähdekritiikissä ja vastaustekniikassa. Hyvä vastaustekniikka auttaa kirjoittamaan parempia vastauksia!”