Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun ranska

Studeon yläkoulun ranskan sarja tempaa matkalle ranskankieliseen maailmaan oppimaan kieltä ja kulttuuria. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon yläkoulun ranskan sarja tempaa matkalle ranskankieliseen maailmaan oppimaan kieltä ja kulttuuria. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Yläkoulun ranskan sarja

  • Ranskalainen kulttuuri ja elämäntapa tulevat tutuiksi monesta eri näkökulmasta ja nuorta kiinnostavalla tavalla.
  • Tekstit edustavat vaihtelevasti eri tekstityyppejä.
  • Keskeiset kielioppiasiat esitetään omissa luvuissaan. Pienempiä rakennesisältöjä on sisällytetty kaikkiin lukuihin.
  • Kulttuurienvälisiä vuorovaikutustaitoja opitaan tutustumalla tyypillisiin ilmiöihin ranskankielisissä maissa.

Joustavuutta ja tukea opetukseen

  • Syventävät tehtävät vahvistavat kirjoitustaitoja ja sanavarastoa.
  • Koetehtäväpankki helpottaa opettajan työtä.
  • Kattava opettajan opas antaa tukea opetuksen suunnitteluun.

Julkaisuaikataulu ja uudistukset

  • Oppimateriaalit Ranska 7, 8 ja 9 ovat valmiit käytettäviksi.
  • Näin sarja uudistuu elokuussa 2023: Oppimateriaaleihin lisätään uusia ristikkotehtäviä.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Ranskan opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät, muistiinpanot tai sanaston. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin silloin, kun haluaa luoda omia opintokokonaisuuksia sarjan eri oppimateriaaleista.

Seuraa opiskelijoiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa opiskelijoiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Ranskan opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 8,50 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat opiskelijalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Ranskan yksittäiset oppimateriaalit 8,50 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.