Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun Kemia

Kemian sarja tutustuttaa oppilaan kemian perusteisiin ja innostaa löytämään kemiaa kaikkialta. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Kemian sarja tutustuttaa oppilaan kemian perusteisiin ja innostaa löytämään kemiaa kaikkialta. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Yläkoulun kemian sarja

 • Sarjan monipuoliset tutkimukset ohjaavat tutustumaan kemian kokeelliseen työskentelyyn.
 • Oppimateriaalit johdattavat tutustumaan aineen ominaisuuksiin ja rakenteeseen. Materiaalit syventyvät erilaisten yhdisteiden muodostumiseen sekä esimerkiksi metallien ja veden kemiaan.
 • Sarja tarkastelee kemian mahdollisuuksia ympäristöongelmien ratkaisemisessa ja kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.
 • Monipuolinen sisältö antaa tietoa orgaanisesta kemiasta ja ravintoaineista sekä rohkaisee toteuttamaan omia tutkimuksia.
 • Sähköisen oppimateriaalin interaktiiviset kuvat, videot ja linkit havainnollistavat kemian ilmiöitä.

Joustavuutta ja tukea opetukseen

 • Oppimateriaaleissa olevat opettajan oppaat tarjoavat opettajalle monipuolista tukea, kuten animoituja diaesityksiä ja vinkkejä innostavan oppitunnin järjestämiseen.
 • Automaattitarkisteiset tehtävät antavat välittömän palautteen oppilaan osaamisesta, säästävät opettajan aikaa ja mahdollistavat ajantasaisen oppilaan etenemisen seuraamisen.
 • Materiaaleja voi kuunnella, ja niitä on mahdollista kääntää eri kielille ReadSpeakerin avulla.

Kannustaa kokeelliseen työskentelyyn

 • Oppimateriaaleissa on runsaasti innostavia kokeellisia tutkimuksia, jotka tukevat uusien käsitteiden omaksumista ja kemian ilmiöiden ymmärtämistä.
 • Kokeellisissa tutkimuksissa oppilaiden havainnoista ja johtopäätöksistä rakentuu pohja tieteelliselle ajattelulle kemialle ominaisella tavalla.
 • Kokeellisuutta toteutetaan kemian oppimateriaaleissa myös animaatioilla ja motivoivilla tehtävillä.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Kemian sarjassa tekstiluvuista on tarjolla myös helpotetut versiot. Sisältöjä voi myös kuunnella. Ylöspäin eriyttämään on lisätietotekstejä.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Kemian opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin sitten, kun haluaa luoda omia opintokokonaisuuksia sarjan eri oppimateriaaleista.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Kemian opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle 5 vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Kemian yksittäiset oppimateriaalit 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.