Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Historian HI1, HI2 ja HI3 (LOPS 2021) on julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Studeon lukion historian LOPS 2021 -sarjan kolme ensimmäistä moduulia on julkaistu!

Etsitkö uutta lukion historian LOPS 2021 -oppimateriaalisarjaa? Studeon sarjassa uusin tutkimustieto on osana laajaa, monipuolista ja ajantasaista perussisältöä. Sarjan elämykselliset tekstit innostavat oppijaa historian opiskeluun. Naisten, arjen ja vähemmistöjen historia näkyy leipätekstin lisäksi monipuolisissa harjoituksissa.

Opetustyöhön sarja tarjoaa kymmeniä videoita ja ennennäkemättömiä valokuvia. Opetuksen tueksi on saatavilla lähes sata karttaa – uutuutena tulostettava karttaliite!

Historian oppimateriaalit tarjoavat satoja uusia konetarkisteisia ja eritasoisia tehtäviä, koetyökalun arviointilaskurin, jäsennellyt mallivastaukset sekä ylioppilaskokeisiin valmistautumista tukevat harjoitukset. Tehtävät on luokiteltu erilaisten taitotavoitteiden mukaan, ja tehtävien eriyttäminen erilaisille oppijoille on mahdollista helpon eriyttämistyökalun avulla.

Tutustu lisää Studeon historian LOPS 2021 -oppimateriaaleihin:
HI1 Ihminen, ympäristö ja historia (LOPS 2021)
HI2 Kansainväliset suhteet (LOPS 2021)
HI3 Itsenäisen Suomen historia (LOPS 2021)