Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun uskonto

Studeon yläkoulun uskonto tempaa mukaansa tutustumaan eri uskontoihin ja haastaa pohtimaan etiikan aiheita. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon yläkoulun uskonto tempaa mukaansa tutustumaan eri uskontoihin ja haastaa pohtimaan etiikan aiheita. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Yläkoulun uskonto

  • esittelee uskonnon sisältöjä selkeästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla
  • johdattaa tutustumaan merkittäviin maailmanuskontoihin, niiden erityispiirteisiin, syntyhistoriaan, oppiin ja merkitykseen
  • tutustuttaa kristinuskoon maailmanlaajuisena ja sisäisesti moninaisena ilmiönä
  • tarkastelee ihmisyyttä, ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia etiikan ja elämänkysymysten avulla
  • antaa välineitä oman maailmankatsomuksen rakentamiseen.

Tukea opetukseen ja oppimiseen

  • Innostavissa tehtävissä oppilas pääsee muun muassa harjoittelemaan oppimaansa, kirjoittamaan, pohtimaan, keskustelemaan, esittämään mielipiteitään sekä etsimään tietoa.
  • Kuvat, videot, kartat ja linkit tukevat oppimista ja elävöittävät materiaaleja.
  • Laajat koetehtäväpankit helpottavat opettajan työtä.
  • Opettajan oppaissa on lisätietoa ja vinkkejä opetuksen tueksi.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Uskonnon opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Uskonnon sarjassa luvuista on tarjolla myös helpotetut versiot. Ylöspäin eriyttämään on lisätietotekstejä.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Uskonnon opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin sitten, kun haluaa luoda omia opintokokonaisuuksia sarjan eri oppimateriaaleista.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Uskonnon yksittäiset oppimateriaalit 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.