Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun oppilaanohjaus

Studeon Oppilaanohjaus 7–9 -oppimateriaalin avulla ohjattava kehittää itseään päätöksentekijänä ja oman oppimisensa ja tulevaisuutensa arkkitehtina. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Studeon Oppilaanohjaus 7–9 -oppimateriaalin avulla ohjattava kehittää itseään päätöksentekijänä ja oman oppimisensa ja tulevaisuutensa arkkitehtina. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Oppilaanohjaus 7–9

  • Oppimateriaali huomioi nuoren maailman. Sen avulla oppilas kehittää itsetuntemustaan, oppimisvalmiuksiaan ja työelämätaitojaan.
  • Ohjattava saa kattavasti tietoja työelämästä, eri ammattialoista ja jatkokoulutusmahdollisuuksista. Hän pääsee itse suunnittelemaan omaa oppimistaan ja tulevaisuuttaan.
  • Materiaali sisältää työelämään tutustumisen vaiheet eri vuosiluokilla sekä koulutusvaihtoehtoihin ja yhteishakuun tutustumisen. Opettaja voi kätevästi lisätä näihin oman koulun aikataulut ja ryhmän tavoitteet.

Joustavuutta ja tukea ohjaukseen

  • Oppimateriaali harjaannuttaa päätöksetekotaitoja eri ikätasoilla: valinnaisaineet, TET-tavoitteiden asettaminen, yhteishakuun valmistautuminen ja elämänsuunnittelutaitojen opettelu.
  • Oppilaanohjauksen tueksi on kattava opettajan opas.
  • Nopeasti päivittyvä sähköinen oppimateriaali takaa aina ajantasaiset tiedot.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Oppilaanohjauksen opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Oppilaanohjauksen materiaalissa luvuista on tarjolla myös helpotetut versiot.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi ja rakentaa eri vuosiluokille omat opintokokonaisuudet. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Oppilaanohjaus on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Yläkoulun oppilaanohjaus 12,50 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 5,00 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.