Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun matematiikka

Studeon yläkoulun matematiikan sarja auttaa oppimaan matematiikan perusteet ja innostaa syventämään osaamista. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon yläkoulun matematiikan sarja auttaa oppimaan matematiikan perusteet ja innostaa syventämään osaamista. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Tulossa pian: Innostava uusi Studeon matematiikan sarja yläkouluun!

Julkaisemme uuden yläkoulun matematiikan sarjan ensimmäiset osat tammikuussa 2025! Lue lisää uudesta sarjasta artikkelista täällä.

Yläkoulun matematiikka

  • Sarjan teoksissa harjoitellaan matematiikan perustaitoja: aritmeettisia taitoja, algebraa, geometriaa, todennäköisyyslaskentaa ja tilastojen tuntemusta.
  • Geometriaa lähestytään selkeän teorian ja kuvituksen avulla. Liikkeelle lähdetään oppilaan havainnoista.
  • Sarja tukee ohjelmoinnin opetusta: se tutustuttaa ohjelmoinnin perusteisiin oppijalähtöisesti ja kehittää algoritmista ajattelua.
  • Moduuleittain rakennettu sarja soveltuu jokaisen kunnan opetussuunnitelmaan: voit yhdistellä moduuleista haluamasi kokonaisuuden.

Joustavuutta ja tukea opetukseen

  • Havainnollistavat ja selkeät esimerkit tukevat oppimista.
  • Konetarkisteisten tehtävien avulla oppilas saa välittömän palautteen osaamisestaan.
  • Koetehtäväpankki helpottaa opettajan työtä.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun haluat luoda haluamiasi opintokokonaisuuksia ryhmäkohtaisesti.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Matematiikan opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Esimerkkivastaukset auttavat oppimaan.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Matematiikan opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Matematiikan yksittäiset oppimateriaalit 3,2 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa esittely

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.