Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun Fysiikka

Studeon yläkoulun fysiikan sarja huomioi oppilaan omat lähtökohdat. Se innostaa oppilaita kehittämään ymmärrystään fysiikan eri aiheista. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon yläkoulun fysiikan sarja huomioi oppilaan omat lähtökohdat. Se innostaa oppilaita kehittämään ymmärrystään fysiikan eri aiheista. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Yläkoulun fysiikan sarja

  • paneutuu tutkimaan ääntä ja valoa aaltoliikkeenä, fysiikkaa tieteenalana sekä maailmankaikkeutta
  • tutustuttaa vuorovaikutuksen ja voiman käsitteisiin sekä syventyy liike- ja lämpöenergiaan
  • käsittelee kiinnostavasti magneettisia ja sähköisiä ilmiöitä sekä säteilyä eri muodoissa.

Joustavuutta ja tukea opetukseen

  • Sarja lähtee liikkeelle oppilaan maailmasta ja omista havainnoista. 
  • Monipuoliset tehtävät kehittävät oppilaan ymmärrystä fysiikan aiheista, ja mallivastaukset tukevat oppimista. Automaattitarkisteiset tehtävät helpottavat opettajan työtä ja antavat oppilaalle välitöntä palautetta etenemisestä.
  • Interaktiiviset kuvat ja simulaatiot monipuolistavat fysiikan ilmiöiden havainnollistamista.
  • Oppimateriaalit kannustavat oppilaita työskentelemään yhteistoiminnallisesti, käyttämään erilaisia työtapoja sekä arvioimaan omaa oppimistaan.

Kannustaa kokeelliseen työskentelyyn

  • Sarjassa on runsaasti kokeellisia tutkimuksia, jotka tukevat lukujen keskeisten käsitteiden ja ilmiöiden oppimista.
  • Oppimateriaalien tutkimukset sisältävät vaiheittaiset ohjeet ja mallivastaukset tutkimuskysymyksiin.
  • Oppilaat tutustuvat kokeellisiin töihin arkipäivästä tuttujen ilmiöiden avulla.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Fysiikan sarjassa tekstiluvuista on tarjolla myös helpotetut versiot. Ylöspäin eriyttämään on lisätietotekstejä.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Fysiikan opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Fysiikan opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin sitten, kun haluaa luoda omia opintokokonaisuuksia sarjan eri oppimateriaaleista.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle 5 vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Fysiikan yksittäiset oppimateriaalit 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.