Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

YH4 Kansalaisen lakitieto (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan kesällä 2021.

YH4 Kansalaisen lakitieto -oppimateriaalissa perehdytään Suomen oikeusjärjestyksen ja oikeuden käytön perusasioihin. Moduulissa harjaannutaan oikeudelliseen ajatteluun, tutustutaan tärkeimpiin sopimusmalleihin ja tiedon lähteisiin sekä paneudutaan tavanomaisten oikeusasioiden hoitamiseen. Painopiste on yksilön kannalta keskeisissä oikeudellisissa teemoissa.

Oppimateriaalin tehtävissä harjoitellaan muun muassa käsitteiden hallintaa, oikeudellisten periaatteiden selittämistä ja oikeustapaustehtävien ratkaisemista. Materiaali ohjaa käyttämään oikeudellisen tiedon lähteitä suoraan verkossa. Tehtäviä on runsaasti konetarkisteisista perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin. Yo-kirjoituksiin harjoittelua varten on tarjolla lukuisia aineistopohjaisia tehtäviä. Tehtäviä on helppo kohdistaa erilaisille oppijoille.

Opetuksen tueksi on laaja koetehtäväpankki, joka sisältää runsaasti valmiita koetehtäviä mallivastauksineen. Studeon keräämä oppimisanalytiikka antaa arvokasta tietoa opiskelijan etenemisestä opettajalle ja opiskelijalle itselleen. Elokuun alusta käytössä on myös oppituntikohtaiset ja muokattavat PPT-diaesitykset. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan kesällä 2021.

Tutustu YH4 Kansalaisen lakitieto (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!