Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

YH3 Suomi, Eurooppa ja muuttuva maailma (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

YH3 johdattaa opiskelijan eurooppalaisuuteen ja globalisoituvaan maailmaan nuorten näkökulmasta. Kansojen välinen yhteistyö sekä maailmankansalaisuus nousevat tärkeiksi teemoiksi nopeasti muuttuvassa maailmassa. Materiaalin avulla opiskelijalle tulee tutuksi Euroopan unionin vaikutukset kansalaisten arkeen, unionin päätöksenteko sekä EU talousalueena. Moduulissa käsitellään ajankohtaisia maailman tapahtumia monipuolisten tietolähteiden avulla.

Monipuoliset, omaa ajattelua aktivoivat tehtävät auttavat jäsentämään Euroopan unionin toimintaa ja Suomen asemaa yhteisössä. Tehtäviä on runsaasti konetarkisteisista perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin, ja niitä on helppo kohdistaa erilaisille oppijoille. Kaikkiin tehtäviin on myös mallivastaukset. Laaja koetehtäväpankki sisältää runsaasti valmiita koetehtäviä. Yo-kirjoituksiin harjoittelua varten on tarjolla lukuisia aineistopohjaisia tehtäviä.

Oppimateriaali kannustaa opiskelijoita osallistumaan erilaisiin kansainvälisen politiikan ilmiöitä koskeviin keskusteluihin ja erilaisiin väittelyihin. Opiskelija voi harjoitella yhteiskunnallisen analyysin tekemistä videoiden, artikkelien, kuvien sekä karttojen avulla. Tervetuloa matkalle eurooppalaisuuden ytimeen! Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu YH3 Suomi, Eurooppa ja muuttuva maailma (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!