Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

YH2 Taloustieto (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

YH2 Taloustieto LOPS 2021 -oppimateriaali perehdyttää opiskelijan talouden toimintaan laaja-alaisesti. Tarkastelunäkökulma ulottuu yksilön oman talouden hallinnasta aina yrittäjyyteen ja yrityksiin sekä erilaisiin talouden ilmiöihin Suomessa ja maailmalla.

Laaja koetehtäväpankki ja monipuoliset tehtävät konetarkisteisista perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin harjoituttavat tärkeitä taitoja. Tehtäviä on helppo kohdistaa erilaisille oppijoille, ja kaikkiin tehtäviin on myös mallivastaukset. Yo-kirjoituksiin harjoittelua varten on tarjolla lukuisia aineistopohjaisia tehtäviä.

Oppimateriaali kannustaa opiskelijaa hankkimaan monipuolista ja ajankohtaista aineistoa eri lähteistä tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntäen lähdekritiikkiä unohtamatta. YH2 Taloustieto antaa opiskelijalle valmiuksia itsenäiseen ajatteluun ja keskusteluihin talouden nykytilasta ja tulevaisuudesta. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu YH2 Taloustieto LOPS 2021 -oppimateriaaliin täällä!