Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Vuorovaikutukseen kannustava RUB16 Viesti ja vaikuta puhuen (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon lukion oppimateriaalit uudistuvat vastaamaan LOPS 2021:n tarpeisiin.

RUB16 Viesti ja vaikuta puhuen (LOPS 2021) rohkaisee ja inspiroi suulliseen ilmaisuun. Oppimateriaalin avulla opiskelija kehittää ruotsin kielen puhetaitoaan ja puhutun kielen ymmärtämistä. Opiskelija kertaa tärkeimmät keskustelufraasit ja harjoittelee ääntämistä kattavan ääntämisluvun avulla. Oppimateriaalin teemoina ovat muun muassa kirjallisuus, elokuvat, taide, matkustaminen ja ruoka.

Oppimateriaalin avulla opiskelija kertaa arkisia vuorovaikutustilanteita, kuten mielipiteen ilmaisua, kaupassa asiointia ja keskustelua säästä. Teemojen kautta opiskelija syventää taitoaan dialogiin ja suulliseen esiintymiseen. Oppimateriaali valmistaa opiskelijaa Opetushallituksen suullista koetta varten.

RUB16-oppimateriaalin kielioppiosio sisältää diaesitykset aiheiden tueksi. Materiaalin avulla opiskelija täydentää kieliprofiiliaan tulevaisuuden tarpeita varten. Opettajan opas sisältää hyödyllisiä lisävinkkejä, joiden avulla voi rakentaa innostavan oppitunnin. Katso oppimateriaalin lisätiedot täältä!

Tutustu RUB16 Viesti ja vaikuta puhuen (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!