Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uutta Studeolta: Alakoulun historia!

Alakoulun historia tempaa mukaansa elämyksellisten sisältöjen avulla.

Uusi julkaisu Alakoulun historia kattaa koko alakoulun historian sisällöt. Oppimateriaali aktivoi ja innostaa oppimaan historiaa kysymysten, tutkimisen ja tarinoiden kautta.

Materiaali sisältää paljon elämyksellisiä sisältöjä, jotka tukevat monilukutaitoa. Havainnollistava ja runsas kuvitus elävöittää oppimista ja vie oppilaan menneisyyden kiehtovaan maailmaan. Mukaansatempaavat audiotarinat ja historiaa kuvaavat videot auttavat eläytymään historian aiheisiin. Kiinnostavat alkuperäislähteet ja Thinglink-kuvat johdattavat tutkimaan menneisyyttä monipuolisesti.

Oppimateriaalin toiminnalliset vinkit ja tehtävät aktivoivat oppimaan ja syventymään historian aiheisiin. Monentasoisia tehtäviä on paljon konetarkisteisista perustehtävistä syventäviin pohdintatehtäviin. Käytössä on myös koetehtäväpankki. Oppilaiden edistymistä voi seurata kätevästi arvioinnin yhteenvetonäkymästä. Selkeästi visualisoidun arviointidatan avulla on helppo myös tunnistaa joko ylös- tai alaspäin eriyttämistä kaipaavat oppijat.

Opettajan työtä helpottavat runsaat opettajan oppaat, jotka antavat hyödyllisiä vinkkejä ja lisätietoa käsiteltäviin aiheisiin. Oppaista saat myös ideoita, miten järjestää innostava oppitunti sähköisen oppimateriaalin avulla. Valmiit tuntidiat säästävät opettajan aikaa tärkeimpään – opettamiseen.

Lähde oppilaidesi kanssa avartavalle ja mielenkiintoiselle tutkimusmatkalle Studeon Alakoulun historian mukana! Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnoittelu täältä.

Tutustu Alakoulun historia -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!