Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uusi Yhteiskuntaopin kertaus (LOPS 2016 / LOPS 2021) auttaa valmistautumaan yo-kokeeseen

Studeon oppimateriaalit uudistuvat vastaamaan LOPS 2021:n tarpeita.

Kattavan yhteiskuntaopin kertausmateriaalin avulla abiturientti voi kerrata monipuolisesti ylioppilaskirjoituksiin. Oppimateriaalin teemat käsittelevät suomalaista yhteiskuntaa, eurooppalaisuutta ja globalisoituvaa maailmaa sekä talouden toimintaa ja oikeusjärjestyksen perusasioita.

Materiaalissa on ohjevideoita erilaisten aineistojen tulkintaan sekä malliesimerkkejä eri aihealueiden tehtävistä ja niiden ratkaisuista. Konetarkisteiset tehtävät ja esseekysymykset mallivastauksineen ohjaavat ja haastavat opiskelijaa kehittymään yhteiskuntaopin taitajana. Materiaali motivoi opiskelijaa kertaamaan ja oppimaan yo-kokeessa tarvittavia taitoja. YH-kertaus sopii myös itsenäiseen opiskeluun.

Opettajalle materiaali tarjoaa hyvän rungon kertauskurssille. Opettaja voi valita oppimateriaalin aiheista ja runsaista tehtävistä mieleisensä ja halutessaan lisätä materiaaliin omia tehtäviään ja sisältöjään. Studeo helpottaa opettajan työtä konetarkisteisten tehtävien, videoiden ja ohjeiden avulla. Käytössä on myös vertaisarviointi ja monipuolinen arviointinäkymä. Katso lisätiedot oppimateriaalista täältä!

Oppimateriaali sopii opiskelijoille, jotka etenevät joko LOPS 2016:n tai LOPS 2021:n mukaan. Oppimateriaalin julkaisun myötä Studeon yhteiskuntaopin LOPS 2021 -sarja on valmis.

Tutustu Yhteiskuntaopin kertaus (LOPS 2016 / LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä!