Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uusi oppimateriaali RUB0 Resan börjar! (LOPS 2021) tarjoaa tehokkaan tuen ruotsin opintoihin!

Juuri julkaistu oppimateriaali valmistaa lukion ruotsin opintoihin, tukee 9. luokan lisämateriaalina tai toisen asteen ruotsin opinnoissa.

RUB0 Resan börjar! (LOPS 2021) on nyt saatavilla! Oppimateriaali sopii lukioon valmistavaksi oppimateriaaliksi, peruskoulun 9. luokan lisämateriaaliksi tai toisen asteen ruotsin opintojen tueksi.

Materiaalissa kerrataan peruskoulussa opittuja B1-ruotsin aiheita, ilmauksia ja kielioppia. Teemajaksot koostuvat videoista, teksteistä ja dialogeista, jotka motivoivat opiskelijoita aktiiviseen osallistumiseen ja kielen käytön harjoitteluun. Eritasoiset tehtävät mahdollistavat eriyttämisen ja varmistavat, että jokainen opiskelija saa taitotasolleen sopivia tehtäviä. Materiaalin avulla opiskelija kertaa arjen vuorovaikutustilanteissa toimimista, kuten toisiin tutustumista, kuulumisten vaihtoa, mielipiteen ilmaisemista, tapaamisten sopimista sekä ravintolassa asioimista. Kulttuuriluvun tietovisa tarjoaa lisäksi hauskaa vaihtelua oppimiseen ja mahdollisuuden testata omaa tietämystä Pohjoismaista.

Kielioppiosuuden selkeät teoriaosiot ja monipuoliset harjoitukset tukevat oppimista. Koetehtäväpankki puolestaan tarjoaa mahdollisuuden mitata kielitaitoa eri osa-alueilla. Koetehtäväpankin lähtötasotesti auttaa arvioimaan opiskelijoiden osaamisen tason ja suunnittelemaan opintojaksolla opiskeltavia aiheita. Lisäksi materiaali sisältää ääntämis- ja keskustelutehtäviä, jotka kehittävät sekä kuullun ymmärtämistä että suullista ilmaisua.

Kattava opettajan opas tarjoaa vinkkejä ja tulostettavaa lisämateriaalia opetuksen täydentämiseksi.

Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnat täältä!

Tutustu tarkemmin RUB0 Resan börjar! -oppimateriaaliin Studeon alustalla.