Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uusi Historian kertaus (LOPS 2021) auttaa valmistautumaan yo-kokeeseen!

Studeon lukion oppimateriaalit uudistuvat vastaamaan LOPS 2021:n tarpeisiin.

Kattava historian kertausmateriaali valmentaa ylioppilaskirjoituksiin tehokkaasti kertaamalla historian pakolliset ja syventävät opintojaksot. Materiaalissa käydään läpi ylioppilaskokeen erilaiset tehtävätyypit ja miten niihin kannattaa harjoitella. Kullakin opintojaksolla on omat vaatimuksensa ja näkökulmansa – ne oppii hallitsemaan tämän kertausmateriaalin avulla.

Runsaat kuvat ja graafit auttavat hahmottamaan ja oppimaan eri aiheita. Materiaalissa on ohjeistuksia erilaisten aineistojen tulkintaan sekä malliesimerkkejä eri aihealueiden tehtävistä ja niiden ratkaisuista. Videoidut tehtävät harjaannuttavat eri aineistojen tulkintaan ja analysointiin. Konetarkisteiset tehtävät ja esseekysymykset mallivastauksineen ohjaavat ja haastavat opiskelijaa kehittymään historian taitajana. Materiaali motivoi opiskelijaa kertaamaan ja oppimaan yo-kokeessa tarvittavia taitoja. Studeon Historian kertaus sopii myös itsenäiseen opiskeluun.

Opettajalle materiaali tarjoaa hyvän rungon kertauskurssille. Opettaja voi valita oppimateriaalin aiheista ja runsaista tehtävistä mieleisensä ja halutessaan lisätä materiaaliin omia tehtäviään ja sisältöjään. Studeo helpottaa opettajan työtä konetarkisteisten tehtävien, videoiden ja ohjeiden avulla. Käytössä on myös vertaisarviointi ja monipuolinen arviointinäkymä. Kertausmateriaalin julkaisun myötä Studeon historian LOPS 2021 -sarja on valmis. Katso oppimateriaalin lisätiedot täältä!

Tutustu Historian kertaus (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä!