Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uusi FY Fysiikan kertaus (LOPS 2021) -oppimateriaali valmistaa ylioppilaskokeeseen

Oppimateriaali auttaa opiskelijoita soveltamaan fysiikan tietoja ja kehittämään tärkeitä taitoja.

FY Fysiikan kertaus (LOPS 2021) valmistaa opiskelijoita ylioppilaskokeeseen esittämällä lukion fysiikan keskeiset sisällöt järjestelmällisesti ja ymmärrettävästi. Sisältöjä ja fysiikan ilmiöalueita jäsentävät kaaviot tukevat asioiden välisten yhteyksien hahmottamista ja fysiikan kokonaiskuvan muodostumista.

Kertausmateriaali on suunniteltu tukemaan opiskelijoita fysiikan ilmiöiden tunnistamisessa, ilmiöihin liittyvien lakien ja mallien soveltamisessa sekä mittaustulosten analysoinnissa. Materiaali tarjoaa laajan valikoiman eri vaikeustasojen tehtäviä malliratkaisuineen. Niiden avulla opiskelijat voivat kehittää tarvittavia matemaattisia ja teknisiä taitoja fysiikan opiskelussa. Lisäksi materiaaliin on koottu ohjeet ylioppilaskoetehtävissä tarvittavien ohjelmistojen käyttöön.

Oppimateriaali tarjoaa kattavan ja tehokkaan tavan kerrata sekä syventää fysiikan osaamista. Monipuoliset tehtävät, selkeä esitystapa ja runsaat ohjeet ohjelmistojen käyttöön auttavat opiskelijoita ylioppilaskokeeseen valmistautumisessa. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnasto täältä.

Tutustu FY Fysiikan kertaus (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!