Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Lukion uskonnon oppimäärän sisällöt tiivistävä UE Uskonnon kertaus (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon lukion oppimateriaalit uudistuvat vastaamaan LOPS 2021:n tarpeisiin.

Studeon Uskonnon kertaus -oppimateriaali auttaa jäsentämään lukion uskonnon oppimäärän sisällöt. Materiaali opastaa tehokkaaseen kertaamiseen sekä uskonnon ylioppilaskokeen rakenteeseen, vastaustekniikkaan ja kokeessa tarvittaviin taitoihin. Uskonnon oppimäärää kertaavissa luvuissa palautetaan mieleen keskeiset käsitteet ja sisällöt sekä tutustutaan ylioppilaskokeiden tehtäviin.

Kaikissa luvuissa on runsaasti eritasoisia osaamista testaavia tehtäviä sekä tehtäviä, joissa harjoitellaan ylioppilaskokeen erilaisiin tehtävätyyppeihin vastaamista. Tehtävissä on laajat mallivastaukset, jotka auttavat vastaustekniikan hionnassa ja jotka palauttavat mieleen oppiaineen tärkeitä sisältöjä. Tehtävät auttavat myös kehittämään ajattelun ja kirjoittamisen taitoja. Lisäksi materiaalissa vinkataan podcasteista, radio-ohjelmista ja videoista, joihin voi tutustua kertaamisen tukena.

Oppimateriaalia voi käyttää minkä tahansa lukion uskonnon sarjan ohella kertaamisen apuna. Uskonnon kertaus sopii erinomaisesti käytettäväksi myös itsenäisesti. Katso oppimateriaalin lisätiedot täältä.

Tutustu Uskonnon kertaus (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä