Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Studeon lukion äidinkielen sarja täydentyi S210 Kirjoittaminen 2 -materiaalilla!

Monipuolinen ja selkeä S2-oppimateriaali innostaa syventämään kirjoittamisen taitoja.

Uusi ja innostava suomi toisena kielenä ja kirjallisuus -oppimateriaali S210 Kirjoittaminen 2 (LOPS 2021) syventää kirjoittamisen taitoja ja kehittää toisten tekstien hyödyntämistä oman kirjoittamisen tukena. Materiaali auttaa valmistautumaan S2-ylioppilaskokeen kirjoitustehtäviin.

Monipuoliset tehtävät ohjaavat arvioimaan lähteitä kriittisesti sekä hallitsemaan ajankäyttöä kirjoitusprosessin eri vaiheissa. Kirjoitetun kielen rakenteiden ja konventioiden hallintaan sekä kielimuodon valitsemiseen perehdytään sekä opetusteksteissä että tehtävissä. Oman tekstin muokkaamista harjoitellaan kielen- ja tyylinhuollon tehtävien avulla.

Kiinnostavat teksti-, kuva- ja videoaineistot innostavat aineistopohjaisen tekstin tuottamisen harjoitteluun. Autenttiset ylioppilaskoevastaukset esimerkkeinä auttavat hahmottamaan, mitä ylioppilaskokeissa vaaditaan. Lukujen tiivistelmät ja sanastot puolestaan tukevat luetun ymmärtämistä ja kartuttavat kielitaitoa. Materiaalissa myös ohjataan ajankohtaisen teoksen lukemiseen ja käsittelyyn. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnasto täältä!

Tutustu S210 Kirjoittaminen 2 (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.