Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Studeon ENA6 Future Opportunities (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

ENA6 Future Opportunities (LOPS 2021) -oppimateriaalin avulla opiskelija pääsee pohtimaan tulevaisuuden suunnitelmia. Muuttuvassa maailmassa kielitaito on suuri vahvuus, jonka avulla voi lähteä opiskelemaan tai työskentelemään ulkomaille. Oppimateriaali myös innostaa opiskelijaa elinikäiseen oppimiseen.

Opiskelija tutustuu tulevaisuuden ilmiöihin, yrittäjyyteen, vuorovaikutustaitojen merkitykseen työnhaussa sekä autenttisiin kertomuksiin nuorten tekemistä valinnoista. Tutuksi tulevat myös talousasiat, jotka liittyvät itsenäistyvän nuoren elämänpiiriin.

ENA6:n monipuoliset tekstit ja laaja projektijakso tukevat jatko-opintoihin ja työelämään pyrkimistä. Kieliprofiilia päivitetään mm. kielitaidon itsearvioinnin, ansioluettelon sekä muodollisen saatekirjeen osalta.

Oppimateriaali tarjoaa opetuksen tueksi muokattavat kieliopin diaesitykset sekä valmiita arviointitaulukoita. Materiaalissa on monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä ja kuuntelutehtäviä sekä laaja kielioppiluku. Kirjoitussuoritusten avulla opiskelija valmistautuu ylioppilaskokeeseen. Mukana on myös oppimateriaalin sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Tutustu ENA6 Future Opportunities (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.