Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

RUB17 Kestävä elämäntapa (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Tutustu uusimpaan lukion B1-ruotsin oppimateriaaliin!

Ajankohtaisiin aiheisiin paneutuva RUB17 Kestävä elämäntapa (LOPS 2021) ohjaa opiskelijaa pohtimaan elämäntapaa ekologisesta, taloudellisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Tekstit käsittelevät muun muassa vesistöjen tilaa, kierrättämistä ja kestävää kulutusta, koulutuksen globaalia merkitystä sekä eri maiden kulttuurisia erityispiirteitä. Keskeisiä teemoja ovat myös sosiaalisen median käyttö, sananvapaus ja lähdekritiikki.

RUB17-oppimateriaalin monipuoliset tehtävät tukevat oppimista. Materiaali sisältää runsaasti ylioppilaskirjoituksiin valmentavia sisältöjä, joissa painotetaan erityisesti kirjallista ilmaisua eri viestintätilanteissa. Innostava kulttuuriluku vie opiskelijan tutustumaan Grönlannin, Färsaarten ja Huippuvuorten luontoon ja kulttuuriin.

RUB17 sisältää laajan kielioppiluvun, diaesitykset ja runsaan koetehtäväpankin opetuksen tueksi. Opettajan opas sisältää hyödyllisiä lisävinkkejä, joiden avulla voi rakentaa innostavan oppitunnin. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnasto täältä!

Tutustu RUB17 Kestävä elämäntapa (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.