Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

RUB12 Ruotsin kieli arjessani (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

RUB12 Ruotsin kieli arjessani -oppimateriaali rohkaisee opiskelijaa käyttämään ruotsin kieltä erilaisissa nuorten arkipäivään liittyvissä vuorovaikutustilanteissa. Aihepiireinä materiaalissa ovat asiointitilanteet ostoksilla, vapaa-aika ja harrastukset, ihmissuhteet, lähiympäristö sekä hyvinvointi arjessa.

Oppimateriaali sisältää laajan kielioppiluvun ja opetuksen tueksi diaesitykset kielioppiaiheista. Materiaalissa on ääntämis- ja keskustelutehtäviä sekä monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä. Eritasoisia tehtäviä on helppo kohdistaa erilaisille oppijoille. Oppimateriaali tarjoaa myös ohjeet ja työkalut kieliprofiilin täydentämiseen sekä oppimateriaalin sisällöt kattavan Abitti-koetehtäväpaketin.

Oppimateriaalin viestintätilanteiden avulla opiskelija kehittää aktiivisen keskustelijan ja kuuntelijan taitojaan. Materiaalissa onkin runsaasti audioita ja videoita, joiden avulla opiskelija voi harjoitella kuullun ymmärtämistä. Lisäksi opiskelijaa rohkaistaan tutustumaan ruotsinkielisiin medioihin myös vapaa-ajallaan. Materiaalin avulla opiskelija harjaannuttaa myös itse- ja vertaisarviointitaitojaan. Kulttuuriluku puolestaan tutustuttaa opiskelijan norjalaiseen kulttuuriin. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu RUB12 Ruotsin kieli arjessani LOPS 2021 -oppimateriaaliin täällä!