Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Mukaansa­tempaava yläkoulun Englanti 8: Lights -oppimateriaali on nyt julkaistu!

Studeon yläkoulun oppimateriaalit uudistuvat!

Yläkoulun Englanti 8: Lights -oppimateriaali jatkaa matkaa englanninkielisessä maailmassa tutustuen Euroopan ja Afrikan englanninkielisiin valtioihin. Materiaalin avulla oppilas laajentaa kielellistä osaamistaan maantuntemuksen ja kulttuuritietouden parissa. Tekstien ja tehtävien monipuolisuus kehittää oppilaan ymmärrystä englannin kielen rakenteista ja kannustaa rohkeaan kielenkäyttöön. Oppimateriaalin tekstien aihepiirit on valittu nuorten maailmasta oppimista motivoimaan.

Englanti 8: Lights auttaa syventämään ääntämistä sekä kielitietoutta ja kielenkäyttömalleja erilaisissa arkisissa viestintätilanteissa. Kielioppiosio harjaannuttaa kielen keskeisiä rakenteita. Oppilas tutustuu rakenteisiin myös kielioppivideoiden avulla. Kulttuuriluvut tutustuttavat oppilaan monikanavaisesti englanninkieliseen maailmaan.

Oppimateriaalissa on otettu erityisesti huomioon sekä alas- että ylöspäin eriyttäminen. Alaspäin eriyttämisen tueksi teksteistä on myös helpotettu versio. Ylöspäin eriyttämiseen sopii haastetta tarjoava Challenge-luku. Eriyttäminen onnistuu hyvin myös laajan tehtäväpaketin avulla – materiaali sisältää runsaasti eritasoisia tehtäviä. Lisäksi oppilas pääsee asettamaan omat tavoitteet opiskelulleen ja pystyy etenemään niiden mukaan. Opettajan avuksi on laaja koetehtäväpankki sekä kattava opettajan opas. Katso oppimateriaalin lisätiedot täältä!

Tutustu Englanti 8: Lights -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.