Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA5 Funktiot ja yhtälöt 2 (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

MAA5 Funktiot ja yhtälöt 2 (LOPS 2021) syventää oppimateriaalissa MAA2 Funktiot ja yhtälöt 1 opittuja tietoja ja taitoja funktioista ja yhtälöistä. Oppimateriaali tutustuttaa opiskelijan sini- ja kosinifunktioihin sekä eksponentti- ja logaritmifunktioihin.

Lukujen monipuoliset esimerkit ja interaktiiviset sovelmat auttavat opiskelijaa hahmottamaan ja sisäistämään käsiteltävien funktioiden ominaisuuksia. Opastavat esimerkit ja videot tukevat ohjelmistojen luontevaa käyttöä ongelmanratkaisussa ja ilmiöiden mallintamisessa. Kertausluvussa on nyt myös jännittävä pakopeli, joka motivoi oppimateriaalin sisältöjen kertaamista ja kokeeseen harjoittelua. Pakopelit ovat suosittuja pulmanratkaisupelejä, joissa aiemmin opittuja tietoja pääsee testaamaan hauskalla tavalla.

Oppimateriaalissa on runsaasti konetarkisteisia ja editorilla vastattavia tehtäviä, jotka tukevat eriyttämistä: tehtäviä on helppo kohdistaa opiskelijan taitotason ja tavoitteiden mukaan. Laajassa koetehtäväpankissa tehtävät on jaoteltu sekä aihealueittain että (A)- ja (B)-tehtäviin. Malliratkaisut auttavat opiskelijaa arvioimaan omaa osaamistaan, ja ne tukevat johdonmukaisten ratkaisujen tuottamisessa. Mukana on myös Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Tutustu MAA5 Funktiot ja yhtälöt 2 (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!