Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA5 Funktioner och ekvationer 2 (GLP 2021) är nu publicerad!

De nya GLP 2021-läromaterialen kan du bekanta dig med på Studeos nya lärplattform.

MAA5 Funktioner och ekvationer 2 (GLP 2021) fördjupar kunskaperna och färdigheterna om funktioner och ekvation som inhämtades från läromedlet MAA2 Funktioner och ekvationer 1. Läromedlet bekantar de studerande med sinus- och cosinusfunktionerna samt med exponential- och logaritmfunktionerna.

De mångsidiga exemplen och de interaktiva appletarna hjälper de studerande att gestalta och ta till sig funktionernas egenskaper. De handledande exemplen och videorna stöder den naturliga användningen av programmen vid problemlösning och beskrivning av fenomen.

Läromedlet har rikligt med både självrättande uppgifter och uppgifter som besvaras med editorn, vilka stöder differentiering: det är lätt att anpassa uppgifterna enligt studerandes kunskaps- och ambitionsnivå. I den omfattande provuppgiftsdatabasen är uppgifterna uppdelade både enligt tema och i (A)- och (B)-uppgifter. Modellösningarna stöder de studerande att bedöma sitt kunnande och att skapa konsekventa lösningar. Ett Abitti-provpaket medföljer. Läs mera!

Bekanta dig med MAA5 Funktioner och ekvationer 2 (GLP 2021) -läromedlet på Studeos platform här!