Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA4 Analyyttinen geometria ja vektorit (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan heinäkuussa 2021.

MAA4 Analyyttinen geometria ja vektorit (LOPS 2021) – kaksiulotteinen koordinaatisto ja vektorit antavat uusia työkaluja geometristen ongelmien ratkaisuun!

Nykyaikainen oppimateriaali auttaa opiskelijaa ymmärtämään, kuinka analyyttinen geometria luo yhteyksiä geometristen ja algebrallisten käsitteiden välille. Opiskelija oppii tutkimaan pisteitä, etäisyyksiä ja kulmia kaksiulotteisessa koordinaatistossa sekä myös hyödyntämään vektoreita tasogeometrian ongelmien ratkaisemisessa. Oppimateriaalin opetusvideot sekä tehtävien malliratkaisut auttavat opiskelijaa kehittämään matemaattista osaamistaan.

Oppimateriaali sisältää monipuolisten esimerkkien lisäksi ymmärtämistä helpottavia interaktiivisia sovelmia ja niihin liittyviä havaitsemistehtäviä. Lisäksi on runsaasti konetarkisteisia ja editorilla vastattavia tehtäviä. Ohjelmistojen käytön opettelussa opiskelijaa auttavat oppimateriaalin selkeät ohjelmisto-ohjeet ja opetusvideot. Opiskelija oppii hyödyntämään ohjelmistoja käyrien ja vektorien tutkimisessa sekä niihin liittyvissä sovelluksissa. Tehtäviä on myös helppo kohdistaa opiskelijan taitotason mukaan.

Opetuksen tueksi on laaja opettajan opas, joka sisältää muun muassa oppituntikohtaiset ja muokattavat PPT-diaesitykset. Laajassa koetehtäväpankissa harjoitukset on jaoteltu sekä aihealueittain että (A)- ja (B)-tehtäviin. Mukana on myös oppimateriaalin sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan heinäkuussa 2021.

Tutustu MAA4 Analyyttinen geometria ja vektorit (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!