Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA2 Funktiot ja yhtälöt 1 (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

MAA2 Funktiot ja yhtälöt 1 (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon MAA2 Funktiot ja yhtälöt -oppimateriaali tukee opiskelijan pitkässä matematiikassa tarvittavien opiskelutaitojen kehittymistä, ohjelmistojen käyttöönottoa ja matemaattisten käsitteiden ymmärtämistä. Oppimateriaalin tavoitteena on, että opiskelija tutustuu matemaattiseen mallintamiseen polynomi-, rationaali- ja juurifunktioiden avulla, tuntee näiden funktioiden ominaisuudet ja osaa ratkaista niihin liittyviä yhtälöitä sekä polynomiepäyhtälöitä.

Lukujen selkeät tekstit ja monipuoliset esimerkit auttavat opiskelijaa oppimaan matematiikan vaativatkin kokonaisuudet. Lukuisat interaktiiviset sovelmat havainnollistavat käsiteltävää aihetta ja auttavat ymmärtämään matematiikan abstraktia luonnetta.

Laajassa koetehtäväpankissa harjoitukset on jaoteltu sekä aihealueittain että (A)- ja (B)-tehtäviin. Oppimateriaalissa on runsaasti tehtäviä, sekä konetarkisteisia että editorilla vastattavia. Tehtäviä on myös helppo kohdistaa opiskelijan taitotason mukaan. Oppimateriaalin opetusvideot sekä tehtävien malliratkaisut auttavat opiskelijaa kehittämään matemaattista osaamistaan. Mukana on myös Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu MAA2 Funktiot ja yhtälöt 1 LOPS 2021 -oppimateriaaliin täällä!