Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA2 Funktioner och ekvationer 1 (GLP 2021) är nu publicerad!

GLP 2021-läromedlen publiceras först på Studeos nuvarande plattform. Den förnyade plattformen lanseras i juli 2021.

Studeos läromedel MAA2 Funktioner och ekvationer stöder utvecklande av de studiefärdigheter och förståelsen för de matematiska begrepp, samt att ta i bruk de program, vilka behövs i gymnasiets långa matematik. Målet med läromedlet är att studerande bekantar sig med matematisk modellering via polynomfunktioner, rationella funktioner och rotfunktioner. Studerande lär sig också dessa funktioners egenskaper och lär sig lösa motsvarande ekvationer samt polynomolikheter.

Kapitlens klara upplägg och mångsidiga exempel gör att studerande omfattar även de mer krävande helheterna. Mångfalden interaktiva applikationer åskådliggör begreppen som behandlas och hjälper till att förstå matematikens abstrakta karaktär.

Läromedlet har rikligt med uppgifter, både automaträttade samt med lösningar som byggs upp med editorn. Uppgifterna är lätta att differentiera enligt studerades kunskapsnivå. Undervisningsvideorna och uppgifternas modellösningar hjälper studerande att utveckla sitt matematiska kunnande. I den omfattande provuppgiftsdatabasen är uppgifterna uppdelade både enligt tema samt i (A)- och (B)-uppgifter. Ett Abitti-provpaket medföljer. Läs mer!

Du kan nu bekanta dig med läromedlet på Studeos nuvarande plattform. Den förnyade plattformen lanseras i juli 2021.

Kolla in MAA2 Funktioner och ekvationer 1 studiematerialet  (GLP 2021) här!