Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA10 3D-geometria (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon pitkän matematiikan sarja on täydentynyt jälleen uudella innostavalla oppimateriaalilla.

Nykyaikainen MAA10 3D-geometria (LOPS 2021) -oppimateriaali antaa uusia työkaluja kolmiulotteiseen avaruuteen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen. Materiaali tutustuttaa kahden muuttujan funktioihin sekä johdattaa tutkimaan kolmiulotteisen avaruuden pisteitä, suoria ja tasoja vektorien avulla. Materiaali rohkaisee käyttämään differentiaali- ja integraalilaskennan taitoja monipuolisesti avaruusgeometrian ongelmien ratkaisemisessa.

Oppimateriaalin lukuisat sovelmat auttavat hahmottamaan kolmiulotteista avaruutta ja ymmärtämään vektoriesityksiä. Lukujen ohjelmistovinkit, esimerkit ja ohjevideot neuvovat muun muassa tilanteiden graafisessa havainnollistamisessa ja auttavat siten hahmottelemaan ratkaistavaa ongelmaa visuaalisesti.

Materiaalin runsaat tehtävät tarjoavat tukea ja lisähaastetta erilaisille oppijoille. Tehtävien perusteelliset malliratkaisut harjaannuttavat opiskelijaa analysoimaan omia ratkaisujaan ja edistävät siten oppimista. Materiaali tukee opetuksen eriyttämistä monipuolisten tehtävien ja eriyttämisen työkalujen avulla. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnasto täältä!

Tutustu MAA10 3D-geometria (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.