Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Kiehtova UE5 Uskonto taiteissa ja populaarikulttuurissa (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

Studeon UE5 Uskonto taiteissa ja populaarikulttuurissa (LOPS 2021) -oppimateriaali käsittelee uskonnon, taiteen ja populaarikulttuurin suhdetta ja vuorovaikutusta. UE5-oppimateriaali perehdyttää eri uskonnoissa käytettyjen symboleiden merkitykseen, uskontojen myytteihin ja tarinoihin sekä niiden näkymiseen nykypäivänä.

Oppimateriaalissa tarkastellaan, kuinka uskonnot ovat käyttäneet taiteen eri muotoja ilmaistakseen kertomustensa ja opetustensa sisältöä. Lisäksi uskonnon ilmeneminen eri taiteenlajeissa, kuten kuvataiteessa, kirjallisuudessa, arkkitehtuurissa ja musiikissa tulee tutuksi. Uskonnon vaikutusta populaarikulttuuriin tarkastellaan elokuvien ja televisiosarjojen, sarjakuvien ja pelien kautta.

Oppimateriaalin runsas kuvitus, esimerkit, videot ja tehtävät auttavat opiskelijaa tunnistamaan uskonnollisia teemoja, symboleita ja myyttejä perinteisestä taiteesta, nykytaiteesta ja populaarikulttuurista.

Monipuoliset pedagogisesti laadukkaat tehtävät vaihtelevat perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin tehtäviin, ja tehtäviä on helppo kohdistaa erilaisille oppijoille. Käytössä on myös koetehtäväpankki mallivastauksineen ja kattava opettajan opas. Opiskelijan oman oppimisprosessin tavoitteellinen suunnittelu, seuraaminen ja arviointi on helppoa niin opiskelijalle itselleen kuin opettajalle. Lue lisää!

Tutustu UE5 Uskonto taiteissa ja populaarikulttuurissa (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä!