Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Kiehtova BI6 Biotekniikka ja sen sovellukset (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon lukion oppimateriaalit uudistuvat vastaamaan LOPS 2021:n tarpeisiin.

BI6 Biotekniikka ja sen sovellukset (LOPS 2021) auttaa ymmärtämään, mikä merkitys biologisella tutkimuksella on. Oppimateriaalissa tarkastellaan erityisesti mikrobeja sekä geenitekniikan ja mikrobiologian erilaisia sovelluksia. Sovelluksia käytetään ja kehitetään muun muassa lääketiedettä, teollisuutta, elintarviketuotantoa ja kestävän kehityksen ratkaisuja varten. Oppimateriaali tarjoaa kiinnostavan kuvan nopeasti kehittyvästä alasta ja sen mahdollisuuksista.

Oppimateriaalissa on runsaasti erilaisia tehtäviä, jotka testaavat käsitteistön osaamista sekä rakenteiden ja ilmiöiden tunnistamista. Lisäksi tehtävät harjaannuttavat itsenäistä tiedonhakua, tiedon soveltamista ja rakentamista sekä lähdekritiikkiä. Useimmat tehtävistä sopivat myös pareittain tai ryhmissä tehtäviksi. Monipuolisten tehtävien avulla opetusta on helppo eriyttää erilaisille oppijoille.

Runsaat havainnollistavat kuvat, videot ja linkit erilaisille biologiaan liittyville sivustoille täydentävät oppimista. Opettaja voi myös muokata sisältöä lisäämällä omia materiaaleja, linkkejä ja tehtäviä. Lisäksi materiaalissa on kattavat ohjeet oman kokeellisen työn toteuttamiseen. Katso oppimateriaalin lisätiedot täältä!

Tutustu BI6 Biotekniikka ja sen sovellukset (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!