Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

KE6 Kemiallinen tasapaino (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon lukion kemian sarja on täydentynyt uudella oppimateriaalilla.

KE6 Kemiallinen tasapaino (LOPS 2021) tutustuttaa tasapainoreaktioihin sekä kemiallisen reaktion nopeuteen ja siihen vaikuttaviin tekijöihin.

Oppimateriaalissa on runsaasti eritasoisia kokeellisia töitä, jotka innostavat opiskelijoita syventymään kemian ilmiöihin. Opettajille on kattavat ohjeet näiden kokeiden toteuttamiseen.

Materiaalissa syvennytään tarkastelemaan kemiallisen tasapainon käsitettä, happo-emäsreaktioita, pH-asteikkoa ja puskuriliuoksia. Opiskelija tutustuu mittausautomaation hyödyntämiseen, mittausdatan analysointiin sekä tutkimustulosten graafiseen esitykseen tehtävien ja ohjevideoiden avustamana.

Materiaalissa painottuvat hyvinvointiosaamisen sekä eettisen ja ympäristöosaamisen laaja-alaiset tavoitteet. Oppimateriaali sisältää runsaasti videoita kokeellisista tutkimuksista, havainnollistavia animaatioita ja ohjeita sähköisen ylioppilaskokeen sovellusten käyttöön. Opiskelijan oppimista tukevat myös kattavat malliratkaisut ja laaja sanasto opintojakson keskeisistä käsitteistä. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnasto täältä!

Tutustu KE6 Kemiallinen tasapaino (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä.