Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun terveystieto

Studeon Terveystieto 7–9 ohjaa oppilasta ymmärtämään terveyttä tärkeänä voimavarana nuorta kiinnostavalla otteella. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Studeon Terveystieto 7–9 ohjaa oppilasta ymmärtämään terveyttä tärkeänä voimavarana nuorta kiinnostavalla otteella. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Yläkoulun terveystieto

  • Oppimateriaali antaa tietoja ja valmiuksia terveyden ylläpitämiseen ja perusteltujen valintojen tekemiseen terveyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyen. 
  • Terveyteen liittyvistä ilmiöistä opitaan ymmärtämään niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin ulottuvuudet. 
  • Ajankohtainen ja aina ajantasalla oleva sisältö tuo oppimisen iloa.
  • Monipuoliset eri terveysosaamisen osa-alueisiin liittyvät tehtävät kannustavat soveltamaan opittua myös omaan elämään.

Tukea ja joustavuutta opetukseen

  • Videot ja ajankohtaiset linkit tukevat oppimista.
  • Opetuksen tueksi on laaja opettajan opas, jossa on ideoita ja ohjeita materiaalin käyttöön.
  • Opettaja voi helposti lisätä ryhmälle omia sisältöjä, tehtäviä ja koetehtäviä tai koko koulun yhteistä sisältöä.
  • Oppimateriaalin koetehtäväpankki helpottaa opettajan työtä.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Terveystiedon opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Terveystiedon oppimateriaalissa luvuista on tarjolla myös helpotetut versiot. Ylöspäin eriyttämään on lisätietotekstejä.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Terveystiedon opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi ja rakentaa eri vuosiluokille omat opintokokonaisuudet. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Terveystieto 7–9 23 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 8,00 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.