Kertaa yo-kokeisiin

Täältä tulee uusi yläkoulun englannin sarja!

Studeon uusi yläkoulun A1-englannin sarja motivoi oppimaan kieltä ja kutsuu mukaan matkalle englanninkieliseen maailmaan. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa Englanti 7: Sparks ja Englanti 8: Lights on nyt julkaistu!

Studeon uusi yläkoulun A1-englannin sarja motivoi oppimaan kieltä ja kutsuu mukaan matkalle englanninkieliseen maailmaan. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa Englanti 7: Sparks ja Englanti 8: Lights on nyt julkaistu!

Katso esittelyvideo: Yläkoulun englannin sarja

Yläkoulun englannin sarja

 • rohkaisee käyttämään kieltä arjen viestintätilanteissa
 • kehittää kielen opiskelutaitoja
 • vie tutkimaan englanninkielisen maailman kulttuuria ja kielen eri variantteja
 • tarjoaa monipuolisen tekstimaailman sekä runsaasti tehtäviä ja mukautuu siten opetusryhmän tarpeisiin.

 

Tekijät

Heini Karpuk, Manna King, Taru Kuronen ja Riikka Mäkinen

Englanti 7: Sparks

 • Nuorten maailmasta kumpuavat aihepiirit motivoivat oppimaan.
 • Oppilas tutustuu Pohjois- ja Väli-Amerikkaan ja oppii maantuntemuksen ja kulttuuritietouden lisäksi arkielämän viestinnällisissä tilanteissa toimimista.
 • Monipuoliset tekstit ja tehtävät kehittävät oppilaan ymmärrystä englannin kielen rakenteista ja kannustavat oppilasta käyttämään kieltä.
 • Kielioppi- ja ääntämisvideot auttavat oppimaan kommunikointia englanniksi ja lisäävät varmuutta keskustelutilanteisiin.
 • Englanti 7: Sparks aloittaa Studeon yläkoulun englannin kielen sarjan, joka täydentyy myöhemmin 8. ja 9. luokan oppimateriaaleilla.

Englanti 8: Lights

 • Oppilas jatkaa matkaa englanninkielisessä maailmassa ja tutustuu Euroopan ja Afrikan englanninkielisiin valtioihin.
 • Oppimateriaali rohkaisee oppilasta käyttämään kieltä erilaisissa arjen viestintätilanteissa.
 • Tekstien ja tehtävien monipuolisuus kehittävät oppilaan ymmärrystä englannin kielen rakenteista.
 • Monikanavainen oppimateriaali sisältää runsaasti kuvia, audioita ja videoita oppimisen tueksi.
 • Oppimateriaali mahdollistaa eriyttämisen sekä alas- että ylöspäin.

Englanti 9: Fireworks

 • Oppilas syventää englannin osaamistaan monipuolisen oppimateriaalin avulla.
 • Oppimateriaalin teemoina ovat yhteiskunnalliset aiheet kuten työelämä, tiede, kestävä kehitys ja taiteen eri lajit.
 • Kulttuuriluvuissa oppilas matkaa muun muassa Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Singaporeen.
 • Monipuoliset tehtävät, vaihtoehtoinen tekstinäkymä ja haastetta tuova Challenge-luku mahdollistavat eriyttämisen alas- ja ylöspäin.
 • Viestinnällisten Talk-lukujen avulla oppilas harjoittelee erilaisia vuorovaikutustilanteita.

Uuden sarjan julkaisuaikataulu

 

Tutustu materiaaleihin tallenteiden avulla:
Englanti 7: Sparks -oppimateriaalin esittelywebinaari
Englanti 8: Lights -oppimateriaalin esittelywebinaari

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Englannin opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät, muistiinpanot tai sanastot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Englannin sarjassa tekstiluvuista on tarjolla myös helpotetut versiot, ja sanastoissa keskeisimmät sanat on tummennettu. Englannin oppimateriaalit sisältävät runsaasti audioita.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Englannin opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin sitten, kun Englanti 7 saa jatkoa oppimateriaaleista Englanti 8 ja Englanti 9.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle 5 vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Katso Englanti 8: Lights:ia esittelevä tallenne

Katso Englanti 7: Sparks:ia esittelevä tallenne

Varaa englannin sarjan esittely

Etsitkö uutta yläkoulun englannin sarjaa? Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.