Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun äidinkieli ja kirjallisuus

Studeon Yläkoulun äidinkieli ja kirjallisuus sarjassa painottuvat lukemaan innostaminen, elämyksellisyys ja lukukokemuksen jakaminen. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon Yläkoulun äidinkieli ja kirjallisuus sarjassa painottuvat lukemaan innostaminen, elämyksellisyys ja lukukokemuksen jakaminen. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Äidinkieli ja kirjallisuus

  • Sarja antaa mahdollisuuksia oppia monella tavalla, sekä yhteisöllisesti että oppilaan yksilölliset tarpeet huomioiden.
  • Autenttiset tekstinäytteet, interaktiiviset kuvat, linkit ja videokatkelmat tekevät materiaalista elävän.
  • Kielenhuoltoon ja kielen rakenteiden hallintaan liittyviä perustaitoja ei opita irrallisena osa-alueena vaan osana kielenkäyttöä.
  • Sarjassa mallinnetaan tekstin tulkinnan ja tuottamisen prosesseja.

Tukea ja joustavuutta opetukseen

  • Sarja ohjaa tiedonhakuun ja kriittisen lukutaidon harjoitteluun.
  • Sarjassa keskeistä on oppimisen arviointi: siihen ohjataan itse- ja vertaisarviointitehtävien sekä portfolio- ja oppimispäiväkirjatyöskentelyn avulla.
  • Opetuksen tueksi on laaja opettajan opas, jossa on ideoita ja ohjeita materiaalin käyttöön.
  • Oppimateriaalin koetehtäväpankki helpottaa opettajan työtä.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät, muistiinpanot tai sanastot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin sitten, kun haluaa luoda omia opintokokonaisuuksia sarjan eri oppimateriaaleista.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Äidinkielen ja kirjallisuuden yksittäiset oppimateriaalit 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.