Kertaa yo-kokeisiin

Ruotsi 6: Tillsammans i Norden

Studeon Ruotsi 6: Tillsammans i Norden tempaa mukaansa kulttuurimatkalle ja innostaa oppimaan ruotsia. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Studeon Ruotsi 6: Tillsammans i Norden tempaa mukaansa kulttuurimatkalle ja innostaa oppimaan ruotsia. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Ruotsi 6: Tillsammans i Norden

  • rohkaisee käyttämään kieltä arjen viestintätilanteissa: sisältää runsaasti suullisia ja toiminnallisia tehtäviä
  • huomioi monikanavaisuuden ja monilukutaidon: oppimateriaali sisältää runsaasti audio- ja videomateriaalia sekä erilaisia kirjoitettuja tekstejä
  • tutustuttaa oppilaan ruotsinkieliseen ja pohjoismaiseen kulttuuriin ja harjoituttaa kielen opiskelutaitoja
  • on rakenteeltaan selkeä ja kattaa kielen ja kulttuurin eri osa-alueet.

Joustavuutta ja tukea opetukseen

  • Käytössä on runsaasti perustehtäviä sekä syventäviä ja soveltavia tehtäviä, jotka voi myös kohdistaa erilaisille oppijoille.
  • Runsaassa opettajan oppaassa on paljon lisätietoa ja vinkkejä oppitunnin suunnitteluun ja kulkuun.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Ruotsin opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät, sanaston tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Ruotsi 6 -oppimateriaalin tekstiluvuista on tarjolla myös helpotetut versiot, ja esimerkkivastaukset auttavat oppimaan. Oppimista tukee myös mahdollisuus kuunnella lukujen tekstit.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun haluat luoda haluamiasi opintokokonaisuuksia ryhmäkohtaisesti.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Ruotsin opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset alakoulun oppimateriaalit alkaen 9 €

Studeon alakoulun oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Alakoulun ruotsi 13,5 € / oppilas / 5 vuotta.
Kaikki alakoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 17 € / oppilas / vuosi.

Varaa esittely

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.