Kertaa yo-kokeisiin

Alakoulun historia tempaa mukaansa seikkailuun!

Studeon uusi Alakoulun historia innostaa oppimaan elämyksellisten sisältöjen avulla. Tutustu materiaaliin!

Studeon uusi Alakoulun historia innostaa oppimaan elämyksellisten sisältöjen avulla. Tutustu materiaaliin!

Katso esittelyvideo: Alakoulun historia

Alakoulun historia

  • sukeltaa historiaan kysymysten, tutkimisen ja tarinoiden kautta
  • sisältää elämyksellisiä kuvia, audioita, videoita ja tekstejä, jotka tukevat monilukutaitoa ja vievät oppilaan menneisyyden mielenkiintoiseen maailmaan
  • aktivoi oppilasta: sisältää runsaasti toiminnallisia vinkkejä ja tehtäviä.

 

Joustavuutta ja tukea opetukseen

  • Alakoulun historia helpottaa opettajan työtä: runsaassa opettajan oppaassa on paljon lisätietoa ja vinkkejä oppitunnin suunnitteluun ja kulkuun.
  • Oppimateriaali käsittää historian 4.–6. luokan sisällöt.
  • Tutustu alakoulun historian oppimateriaaliin täällä.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Historian opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Alakoulun historian tekstiluvuista on tarjolla myös helpotetut versiot. Oppimista tukee myös mahdollisuus kuunnella lukujen tekstit.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Historian opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun haluat luoda haluamiasi opintokokonaisuuksia ryhmäkohtaisesti.

Seuraa opiskelijoiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset alakoulun oppimateriaalit alkaen 9 €

Studeon alakoulun oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Alakoulun historia 14 € / oppilas / 5 vuotta.
Kaikki alakoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 17 € / oppilas / vuosi.

Tutustu uutuuteen tallenteesta!

Katso Studeon Alakoulun historiaa esittelevä webinaaritallenne, jonka avulla pääset tutustumaan tarkemmin teksteihin, kuviin, videoihin ja monipuolisiin tehtäviin sekä alustan toimintoihin.

KATSO TALLENNE

Varaa Alakoulun historian esittely

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.