Kertaa yo-kokeisiin

AIakoulun äidinkieli ja kirjallisuus

Studeon alakoulun äidinkielen ja kirjallisuuden sarjassa painottuvat lukemaan innostaminen, elämyksellisyys ja lukukokemuksen jakaminen. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon alakoulun äidinkielen ja kirjallisuuden sarjassa painottuvat lukemaan innostaminen, elämyksellisyys ja lukukokemuksen jakaminen. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Alakoulun äidinkieli ja kirjallisuus

  • Oppimateriaalit ovat oppijalähtöisiä ja tukevat yksilöllistä ja yhteisöllistä oppimista.
  • Videot, linkit, interaktiiviset kuvat ja äänitteet tekevät oppimisesta elämyksellistä ja innostavaa.
  • Erilaisiin teksteihin tutustutaan ikätasolle ominaisten, oppilasta kiinnostavien autenttisten tekstien avulla.
  • Materiaalit ovat toiminnallisia ja oppilasta aktivoivia, ja niiden tehtävät sisältävät runsaasti draamaa ja vuorovaikutusta.

Tukea opetukseen ja oppimiseen

  • Kielitiedon asioita lähestytään tutkien ja lapsen ja nuoren kielenkäytön kannalta mielekkäistä näkökulmista.
  • Oppimateriaalit ruokkivat mielikuvitusta ja luovuutta, ja oppilasta rohkaistaan ilmaisemaan itseään.
  • Materiaalit kannustavat oman oppimisen reflektointiin ja aktiiviseen seuraamiseen.
  • Runsaissa opettajan oppaissa on paljon lisätietoa ja vinkkejä oppitunnin suunnitteluun ja kulkuun.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Materiaalien Äidinkieli ja kirjallisuus 3 ja 4 tarinaluvuista on tarjolla myös helpotetut versiot, ja esimerkkivastaukset auttavat oppimaan. Oppimista tukee myös mahdollisuus kuunnella lukujen tekstit.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun haluat luoda haluamiasi opintokokonaisuuksia ryhmäkohtaisesti.

Seuraa opiskelijoiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset alakoulun oppimateriaalit alkaen 9 €

Studeon alakoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Alakoulun äidinkieli ja kirjallisuus 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Kaikki alakoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 17 € / oppilas / vuosi.

Varaa esittely

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.