Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

GE3 Yhteinen maailma (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

Oppimateriaalissa tarkastellaan ihmismaantieteellisiä ilmiöitä ja syvennetään ihmistoiminnan alueellisten piirteiden tuntemusta ja vuorovaikutusta. Keskeisinä teemoina ovat maailman väestö, kaupungit, globalisaatio ja luonnonvarojen kestävä käyttö. Kaikkia teemoja käsitellään alueellisesta näkökulmasta. Teemojen yhteydessä käsitellään myös niihin liittyviä riskejä ja ongelmia sekä myönteistä kehitystä.

Oppimista tukevat laadukkaiden sisältöjen ja tehtävien lisäksi linkit ulkoisiin tietolähteisiin.
GE3 sisältää paljon väestöä, sen kehitystä ja liikkeitä havainnollistavia graafeja ja interaktiivisia karttoja. Materiaalin avulla opiskelija voi harjoitella geomediataitojaan ja oppia ymmärtämään ihmismaantieteellisen tiedon merkityksen yhteiskunnassa, arkielämässä ja omassa toiminnassaan.

Opetuksen tueksi on laaja koetehtäväpankki sekä monipuoliset tehtävät konetarkisteisista perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin tehtäviin. Oppimateriaalien sisällöt ja tehtävät ovat helposti eriytettävissä opiskelijan taitotason ja tavoitteiden mukaan. Oppimateriaaliin on tulossa sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti sekä muokattavat diaesityspohjat. Lue lisää!

Tutustu GE3 Yhteinen maailma (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.